Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javit ce se i Bake ali u septembru kad mu glasova bude trebalo.Tada ce zaposliti i 300 000 radnika.
@Dzemsudin Da, teško da on ima veze i sa čim, osim s Asimom.
Sjeca li se iko afere "Asim"?
@Tvrtkov Asim se garant sjeća.
@SRBSKY Tri milijarde su proizvod maste Srpskih sluzbi (SS), kao i Bakirov zet Grigorije i Zivkovici iz Smedereva.
Burle vi srbi ste jadni ali ne svi nego takvi kao ti ni Rusija ni Madarska vam nece pomoci sad vas stizu suze majki iz SREBRENICE.Umjesto da se sve djeli jedna je drzava htjeo ti to ili ne samo jedno ti si FUJ FUJ.
Sta je ovo INVAZIJA na Banja Luku😃
Stize i nama iz braCkih muClimanskih zemalja par selama i mi smo dobri :)
Kako je ovom dobro dosla korona lik totalno uziva u svemu ovome sve je dobro dok narodu ne dosadi izolacija i korona dok ostane bez plata pa kad izadje na ulicu..
Na šta smo spali, Mađari da nam pomažu... Šalim se, svaka pomoć je dobroďošla.
Dodik se barem trudi za pomoć i istu dobija. U svemu ovome RS je puno ogranizovaniji.
@Dracaryss jasta je, i u broju zarazenih prednjace, po glavi stanovnika puno vise zarazenih imaju.
@Dracaryss kako si to zakljucio...jel imaju manje zarazenih jel izlijece vise ljudi..kakva bolan organizacija totalna zabrana svega zakljucaj sve u kuce ne izlazi ne disi jbt to im ke strategija u cijeloj BiH. Ja samo vidim senzacionalne nastupe na press i ovako kad im ko posalje milostinju izadju u medije ostalo sve je straregija nemoj da izlazis i nemoj da dolazis jer ces u karantin.
Ovo je kršenje Ustava BiH, poslati protesnu notu Rusiji, Mađarskoj i Hrvatskoj!!!!! Sramota za ministarstvo vanjskih poslova BiH
Bake bez vrece zlata nece ni da prica.
A zna se ko trazi pomoc , i ko prosi , onaj ko nema. A pomoci do sada su sve bile < 100.000 KM u vrh glave. Realnost jeste da je P.C prezaduzena, ekonomski nestabilna , bez robnih i novcanih rezervi , sa neg prirastajem, odseljavanjem itd. 4 respiratora u bolnici srbija sve govori.
Bakir u trezoru,Komsic opet izolacija,Dzaferovic od rodenja nije jos svjestan da je ziv,a Dodik koji je clan predsjednistva u BiH sve sto stigne samo nekom "RS" koji pripada drzavi BiH kao lafo mi nemamo prava na tu pomoc,a sve sto stigne u BiH pripada "RS" moze li neko objasnit ko je ovdje lud.
Kakav je god Rudonja, on pomalo čopa a I dobije. Juce ponudio I Fereraciji. Sadaka ili ne pomoc dolazi, ako je pomoc. Nasi sve debelo placaju!!! U zlatu, jel Bakire?
i poslije Korone opet ima da bude ova zemlja "sadaka zemlja" bez obzira o kom se entitetu radilo. Nikad da mi nekog pomazemo ;(
Gdje su svi milioni??? Zaduženi do grla,prodali sve firme i sad prosi i kumi gdje stigne ko onaj žvaljo.Pokrali sve nemaju ništa sram ih bilo
@E_Blum Ovdje ljudi komentarišu i hvale kako prosi a nepitaju se gdje su sve pare ko je je Sda,Hadz,Snsd,Sds,Sdp itd itd pokrali sve ove godine mogli smo napraviti čudo od države al narod to nije zaslužio izgleda.
E baš nas INTERESUJE od kojih država će Željko K i Šefik DŽ. dobiti POMOĆ !!!!
ovaj kabadahija koristi poziciju predsjednika BiH da lobira i moljaka za svoj entitet rs
@Rospijan To je rekao i u kampanji i kad je preuzeo funkciju. On se bar bori za jedan dio teritorije. Dzeferovic se tu i tamo pojavi a Komsica ni na mapi. Fol se bavi nekom laznom vanjskom politikom i prozbori koju za praznike. Ikebana lik.