Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora slika vakcine biti. Spremaju vas narode na peldovanje. Soremite guzove
A gdje su oporavljeni u FBIH?
Samo da ovo sto prije prode ,jel ovo sad trend da se smanjuje testiranje (281).
Postoje "stara" cjepiva koja bismo trebali prihvatiti. Medicinsko osoblje mora biti educirano i savjesno "i sto puta trenirano" da ne cini greske, jer jedna greska je i jedan unesrecen zivot. Moguce greske su ove: -cjepivo s istekom roka trajanja, -davanje pogresnoj dobi, -pogresno doziranje, -propust komponente, pogresan interval, pogresna ruta...cak i pogresno cjepivo. "Tri put mjeri, jednom bocaj"
Samo nek se nastavi ovakav trend opadanja novozarazenih i brzo ce ovo sr*** proci :)
Iz dana u dan manje je oporavljenih u FBiH, jasno mi je da je u pocetku bilo vise zarazenih u RS- u, ali zadnjih 20 dana je vise zarazenih u FBiH i logicno je da bude bar priblizno isti broj oporavljenih ako ne i vise.
Ovi su prespavali mjere, katastrofa u genocidnoj, treba ih sve u karantin staviti.
U Srbiji preko 3500 testiranih za 24 sata ?! Kod nas kad sabereš sve cca 500 dnevno. Doduše njih i ima 6-7 puta više .
Imam osecaj da neko mulja. Il Sarajevo ili BL.
otvarajte sve.......pocnite raditi i zaradjivati plate........inace besparica je gora od korone cirkusa
Izdrzi sarajevo wuhane moj, propasce er es i sa i bez korone
Čovjek bi pomislio da Republika Srpska bolje funkioniše nego Srbija. Možda bude Dodik Vučićev nasljednik.
Hvala za ovu napomenu
Grebala ti "Republika Srpska" mater, gofno Chmoljavo!
@gooUser1584016874 Bakir je najkrivlji sto dopusti da se ova genocidna propaganda servira iz centra Sarajeva. Ti si Bakire kriv, samo da znas kad popusis na sljedecim izborima, zasto ces popusiti. Dino, zagrijavaj se, Bakir je umoran i nije efikasan.
@gooUser1584016874 "Patrioto" nauči se prvo da poštuješ Ustav svoje sopstvene zemlje, jer ako nisi znao Republika Srpska je ustavna kategorija. Tebi to može da se sviđa ili ne sviđa. ali je tako...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auuuuu taman sam pomislio nema više