Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođe mi da napišem, isto kao što je Dodik rekao "U RS - u što je manje džamija ljepši grad" da to preformulišem u "što je više oboljelih i umrlih u RS - u, mirnija Bosna" ali savjest mi ne da
Manji entitet u BiH uradio dio svog posla beoj testova je ok, sad je na drugi entitet da uradi isto i povjecava broj testova, nema svrhe da se to rijesi u jednom entitetu a drugom ostane. Zato kolaboracija je potrebna da bi se citava BiH stavila covid-19 pod kontroller. Zivjela BiH i osramotili se politicari koji lazu.
Nemas pojma. Epidemiolozi u Srpskoj rade katastrofalan posao... jedan dan 40 zarazenih, jedan pet... pa jedan 30, drugi 2... i sve tako, gledaj nam krive, ko EKG... Sve zahvaljujuci nesposobnosti zdravstva u PC-u... Federacija drzi konstantan broj novozarazenih.
Bravo! Tek iznad nule procenat. Bice ponekad i vise, ali je pod kontrolom virus u RS i to danima vec. Ljudi se pridrazvaju pravila, sto je prijatno iznenadjenje. Seranic odmjeren i bez mnogo price. Lice koje budi smirenost i povjerenje, a to ljudima i treba... Nije ni u Federaciji lose, bar prema zvanicnim podacima. Pozz iz Sarajeva
Epidemiolozi u Srpskoj rade katastrofalan posao... jedan dan 40 zarazenih, jedan pet... pa jedan 30, drugi 2... i sve tako, gledaj nam krive, ko EKG... Sve zahvaljujuci nesposobnosti zdravstva u PC-u... Federacija drzi konstantan broj novozarazenih.
I plus 14 novi na KCUS 6 Sarajevo, 1 Bosanski Petrovac, 3 Zenica 1 Kiseljak, 1 Goražde i dva Cazin
zapadna srbija se dobro bori sa pandemijom.banja luka je malo problematicna ali izborice se braca.a to da je u sarajevu zarazeno samo 37 u to ni deca ne veruju
@gooUser1586805718 Za koronu će se naći lijek, a za tvoju bolest nema lijeka
@gooUser1586805718 pa kosovo jeste srb juzna pokrajina.nema drzave bez stolice u UN.resicemo mi to pitanje kosova.ja vatreni nacionalista sam i za podelu.posle dolazi na red RS a cim prodje pandemija rezim mila djukanovica pada ko kula od karata.litije su dokazale da u CG zivi 65% srba i crnogoraca prosrba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad će i Dodik prekinuti finansiranje WHO-a i ostalih masonskih organizacija
Bravo Rs Bravo drzavo
@Tarabljenje kakav je pasos te drzave?
@Tarabljenje zivjela RBIH