Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezne maske na otvorenom najveća glupost.
Policijski sat je veća glupost
Čuj maske na otvorenom obavezne.. Zadnji put je nosio u maju 2o2o. :)
pise nisu obavezne
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina ❤🇧🇦❤
Hljeba i igara
Zato u KS ne mozemo nista od toga, imamo policijski sat, nosimo naske na otvorenom... I tako...
Drzava u drzavi
Covjek obezbijedio vakcine, sta ga briga 😂 jedino se slazem s ovom odlukom koju je donio 😂
Prejako...
.... ganula ga čestitka onog kralja , Saudijca ... pa ko veli ... da dostojanstveno proslavimo Dan nezavisnosti ! 💙💛🇧🇦
Razlika u zatvorenom i muzikom uzivo ili utakmica na stadionu pod otvorenim nebom......ko donosi ove odluke treba mu dati orden za glupana godine
Nek su malo i njima obojili fasade. Sve go ciganluk kad udješ u taj entitet.
Gdje mi pjeva Sanja Bartula da dodjem uzivat u zamamnom poprsju
Pametno, e sad gosti iz Bistre Vode i Bosne pravac Lukavica a može i Kiseljak
Drugi u svetu, nakon Crne Gore, sto su pobedili nad virusom, zahvaljujuci vodstvu premijera Vucica i precednika Dodika. Kapa do poda mocnom entitetu republika srbska.
Sve moze...ali navijaci na tribinama...nista?
kakvi smo mi glupani umjesto da reagujemo sto nema vakcina i sto nas lažu mi se bavimo glupostima. koji je rezon ovdje u RS nema policijskog evo ide muzika uzivo kod nas sve to nema ali zato brojke rastu.
koji je rezon da se sve polaže u neprovjerene vakcine?