Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neispravni mozgovi..
A sta njima radi
Vozite se u onih 70%, pa ja ..
Eto nek' je u Federaciji ispravno.
@Vareni ja vas prosto ne razumijem.Ovde se radi o ispravnosti autobusa u RS.Treba da se pitamo samo za taj region.Dali su svi morali da se jave na taj pregled ili je to bilo dobrovoljno?Sta cemo sa crnim ovaca, gdje imje vaznija zarada, od sigurnosti gradjana.
vanredni pregled pred izbore valja dovlacit seljadiju nepismenu hehe
tehnički pregled vozila....još jedno mjesto koje je pojela korupcija
Ahaiahaiaha
turbo pogon na niske strasti ...
U nakaradnoj izdrkotini Rs nije ništa ispravno, jer sve to počiva na genocidima i zločinima protiv čovječnosti i leži na masovnim grobnicama.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
bozeee...........djecu nam voze..........kakva smo mi to drzava
@Istovaranje2 i trebaju koliko smo mi stariji glupi !
@fudocar yebo te međed !!!!!