Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U njih po kontrolom situacija od pocetka a najgori su u regiji...
@ForceIndia871919 @fbUser1572514987 Sto lazes covjece kad postoje statistike koje sve govore.U RSu duplo veci broj umrlih i duplo manji broj izlijecenih. Zarazenih je takoder vise za oko 300. RS je daleko gora od Federacije a 2 puta manje stanovnika ima.
@ForceIndia871919 RS 18.000 testova. FBiH 23.000 testova. Razlika u broju stanovnistva dupla u korist FBiH. Pa razmisli. Uporedi Maglaj i BL..razlika u broju stanovnika 6 puta vise Bl pa pogledaj brojeve. Kako god, obzirom na ukupnu situaciju kod nas, ovo je sasvim prihvatljivi brojevi.
Joooj ministre jesi li imao drugi bošću da napraviš masku, jooooj ministre pogledaj kod nas kako se maske plaćaju po 32 KM a ti bošću stavio na usta
jel ovo od boxerica maska napravljena?? ma daj, kako nasi u sarajevu uzimaju maskw od 25KM....eh...taj entitet....
Ima li u rs-u uopste neko da nije zarazen? Pa na kraju ce biti brojka zarazenih veca od broja stanovnika 😂😂
Sta sve nece uraditi da Borac ode u Europu, lopovi jedniii
ja i dalje ne vjerujem u ovu koronu .
Jao sto mu je slatka brnjica!
Vidim bilo dobro na uskrsu tamo :D Klasteraši
Hvala na informacijama, Rs propada ko Grcka!
Banja Luka na svojih 230k ima previse oboljelih,pozitvno je reci dobro se drzimo a sad uz otvaranje kafica i ostalog sta ocekivati
@ZAGOR71tenej wikipedia ka\e da op'ina banjaluka ima 180k grad 130, i ja sam mislio da je više
Zena primljena 8 a umrla 10 . Eto koliko se brinu o pacijentima. Prime ljude kad je već kasno.
@DodzuTeskiDani87 to je vec postalo praksa, ne samo u BL
Evo ovog nadulog strucnjaka kojeg klix i Senad Hadzifejzovic proglasise za najsposobnijeg ministra u BiH. Kako bijedno. Trebate svi ustat na pomen imena profesorcie Sebije Izetbegovic filozofi.
Treba je jebati
Hoce li i jedan dan u RS biti ispod cenera, pa sta rade tamo vise nije mi jasno
@NordWestern30 ako testiras mora biti rezultat, ne kao u donjem entitetu - ne testiraju pa nema ni rezultata