Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakvih vijesti oko corona virusa, pitam za druga
Samo da nas još to trefi, pa da smo rahat !!
Zive u Bosni a daju imena poput ovih na slici,Bosno moja sta si docekala ,mrze li te mrze.Nemogu oni tebe da mrze koliko mi Bosno tebe volimo.
znaci da odgodim putovanje u bih, u martu 😁🤔
Koliko vidim sad je pravo vrijeme da se tkz RS pripoji Srbiji 👀😼
Od kad se pojavio ovaj virus,srbi prrstali govori srbija do tokija
Ime bolnice čista provokacija i turbo-nacionalizam. Vide li ove budale u predgrađu Sarajeva, da u slučaju drugog poluvremena nestaju sa tog prostora u roku od dva dana?
samo je punite jos malo, nema sva vam govna odose vani nek idu ostaju samo ti stari i nemocni a i njih nema ko.lijecit jer ste poganii veze sa zivotom nemate. samo je punite i to do vrha
kako glupo ime bolnice srbija nebitno finska,francuska,džibuti...
U Histocnom Sarajevu
Dobro ja rekoh samo granicu sa rs-om staviti.
@sova sarajevo ovi sto minuse pucaju zaboravljaju da su oni prijatelji sa kinezima.
Ne moze se jedenjem slame zastitit...Vise se u Sarajevu proda speka i bijelog luka nego u citavoj RS...To mi kaze jedan mesar dobavljac marketima...
Mogli bi to od njih i kod nas krenuti,pogani su ko i kinezi
kme kme :D