Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedeljom se ne testira. Ponedeljak je uvijek namjanji broj a u utorak razvalimo sve.
@ForceIndia871919 Ne bih rekao da je 586 testiranih malen broj testiranih.
KOLIKO NAS JE POLJUBILO VRATA NA KOJIMA STOJI 'RAD SA STRANKAMA DO 12' ?????????????????Koliko nas VEC shvata da PETKOM nema rada nikako!! nema sluzbi nema nista! Uhljebi luduju i drkicee bacajuuu ali dolazi im kraj!
Ovdje neko nešto mulja osim ako nije zbog vikenda i manje testiranih. Krivulja krenula uzbrdo i odjednom nagli pad.
@antibiotik ja vikend. Juce nedjelja bila
KOLIKO NAS JE POLJUBILO VRATA NA KOJIMA STOJI 'RAD SA STRANKAMA DO 12' ?????????????????Koliko nas VEC shvata da PETKOM nema rada nikako!! nema sluzbi nema nista! Uhljebi luduju i drkicee bacajuuu ali dolazi im kraj!
S obzirom da njih tamo ima nekin 750000 maksimum, 6 mrtvih je proporcionalno kao da je u Njemackoj 600 mrtvih, pa vi sad kontajte.
Scenarija su crna :( ne budimo dio crne statistike,izvrsimo udar gdje su najslabiji a to su DIPLOME I porijeklo imovine! Elena Causesku bila je rumunska političarka i žena komunističkog vođe i rumunskog diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.
Prepala se korona protesta!
;) .....KOLIKO NAS JE POLJUBILO VRATA NA KOJIMA STOJI 'RAD SA STRANKAMA DO 12' ?????????????????Koliko nas VEC shvata da PETKOM nema rada nikako!! nema sluzbi nema nista! Uhljebi luduju i drkicee bacajuuu ali dolazi im kraj!
Pada broj napokon
Pada broj napokon
Hoce Kinezi da nas pobiju 5g mrezom da nastane Arape na Balkan.
Ovo vise prelazi granice normalnog. Mislim da vise i djeca znaju da je ovo svjetska obmana...
Ovi kad lazu, lazu na kubik!
Ovdje je samo bitno i cilj da se spominje Alijina tkz RS . 😊 Steta sto na tako lijepoj zemlji zive primitivna plemena 🤨
Radio RS-a jutros javlja da je navise zarazenih u starackom domu na Palama ...svi su u karantinu od osoblja do korisnika doma .
Ispravka krivog navoda ! Takozvana Republika Srpska.