Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Emina! ❤
Drago mi je za ovu djevojku danmoze otic da se lijeci i nadam se da ce uspjet.Ali dosts ljudi nezna da puno operacija neuspije kod Turaka i niko ne snosi tamo odgovornost.
Bruka je i sramota kako se niko nemože liječiti preko zdravstvenog osiguranja iako cijeli život uplaćujemo ZO.
Skupljaj pare od naroda da se ide po Turskoj svi u Tursku na lijecenje, silne pare se odnose, a refik lendo laprda da bez SDA nemavlade iste one SDA NAJVECEG ZLA ZA BIH koji su ovo napravili, ovo je sve SDA kriva i odgovorna. Pored toliko nasih strucnjaka, doktora, UKCa svakacast
Alhamdulillah
Hvala nasem dobrom i merhametli narodu a od bih i politicara niko nema koristi sem njih sami
Direktorica nam bolnice bez diplome a narod se ide lijecit po turskoj srbiji hrvatskoj. Bijednici smo veliki jer nas velika vecina podrzaje sda a ide lijeci se od sms poruka i idu trbuhom za kruhom u druge drzave i opet bosnjo ne konta dzaba sto ga sda otjerala u tudinu on opet za njih. Hajvan pa et.
Sretno Emina! Pod hitno treba ukinuti federalni fond solidarnosti jer su tamo zaposleni teski neradnici i ublehasi.