Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smetaju vam Sandzaklije a nesmeta onakvi kao karadzic i on je dosljo slego sa Durmitora i posto prijesednik cetniteta ali za ove cetnike i pocetnike to nevazi kad je Srbin u pitanju samo akoj Bosnjak nesmije doc u svoju maticnu drzavu koja je bila i njegova dok fasiticka drzava pod nazivom kraljevina SHS oduzela (silom) teritorije BIH predala Srbiji i CG da bi umanjila moc Bosnjaka unistila Bosnjacku naciju i Bosanski jezik.
ali, za njim se još trga ahahhaa
otkako su stigla govna iz sandzaka i siptari preuzeli su nam prvo drzavu vladaju sa svime pa i sa kriminalom i belajima dok njih nije bilo sve je bilo dobro sada samo jad i cemer dosli sa sela u velegrad pa neznaju stace prije
Butcha Creek, Wild West of Sarajevo City
Povrijeđeni S.A. (Sanđo Anđo)
bakire dovedi nam jos sandzaklija i albanaca...moze i po koji turcin,sirijac,egipcanin,taliban i ostala braca...samo nek znaju pucati..a ne ko ovi nista bolan nemogu da pogode steta municije :))))))
WELCOME TO WILD WILD WEST!Kaze jedino muskarci iz buca dolaze na "konju" :D hahahha
djesi glistaaa :D hahahahha
ja mislim da ovo nije glista...al sam i ja pomislio