Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super!
Jbg kad nemaju pametnijeg posla,udri suplju narodu a narod ko narod.zna raja da je to suplja ali ko veli ,nista ne kosta. Mozda i uskrsnem
Pod pokroviteljstvom Općine Prozor-Rama? Mogla se općina u saradnji sa zločinačkim hdz-om potruditi da u Prozoru ili Rami danas bude katolika koji će slaviti praznike. Sve su uništili i protjerali, ostala starina.
trebaju promjeniti ime grada npr u Rama - bas lijepo. Prozor - glupo,bezveze zvuci.
Neka je finansiro taj iz Agrokora ali ako su ga snijele Kobilda ili Borjana onda nema nista od moje daljnje kupovine u Konzumu.Hocu da se zna koja ga je koka snijela jer je evo poznat horoz
Zamisli razbijes jaje a ono iz njega izleti Borjana Kristo prekrivena sa 100.000 nepovratnih sredstava , e to je uskrs :-)
Lijepo!