Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi Srbi znate samo jezik sile kao nap. kao sto vam je na KOsovu bilo. Nema sa vama pregovaranja samo sila.
Zamolio bih naše sugrađane iz rs, gore potpisanim, da pošalju fotografije i lične podatke, radi upoznavanja i zajedničkog rada na dobrobit Bosne.
a dok ne pukne volio bih da mi se javi pipo ili jeromy da im malo sisam cvetka
joj samo da pukne kako bih klao malu srbcad mmmm
Mislis mosnjacke kosti idu za Hag? Pa zar vam nije bilo dosta? Samo prekopavate ovu zemlju i skupljate lesine.
Ma znam ja da ce te vi opet isto probati, iz straha od osvete, a vjerujte mi da imate i razloga da se bojite, jer se nama vise nece ponoviti a pokazali ste nam kakvi ste bili i kakvi sad jeste, jos uvijek pameti niste dosli i zato ... mislim da sljedeci put Bosnjaci idu za HAG
DOBRO SMO IH POMLATILI NA TIM STIJENAMA. SVAKA CAST! KO IM JE KRIV KAD NISU ZNALI LETITI
eto jah, vi pamtili 500 godina pa se osvetili a sta mislis koliko cemo mi sad cekati da se osvetimo, bojte se, siguran budi da ce biti osvete ovo nisu isprazne prijetnje, i sam znas gdje zivis i kakva nam je istorija
A sto se tice oprvdanja postojanja RS...e, ebi ga, kad bi se vama racunali turci, pa jasenovac, pa kozara, pa neretva, pa sutjeska, pa grmec, pa garavice, pa razna stratista...vi ste samo kartu za tursku zasluzili i to sa zabranom dolaska u evropu, i to dozivotnog. Zato ne kenjaj.
Sad Bosnje svi bili civili, ebo te...a sehida, invalida, boraca, mobilisanih, demobilisanih, bla,bla...budzet usa ih podnijeti ne moze...pa, kako to? A za tebe gore, sta je tvoj otac uradio i dido, a? Dido i babo, HR pavelicevo cvijece, ebi ga, naucili od tvog babe...
dk jeli ti to ponos sto ti je caca i rodjaci uradili ovaj zloci? Samo zapamti,zlo se nikad nevraca onome koji ga je pocinio vec njegovim potomcima.djeci tvojoj se zlo moze vratiti idiote.
RS je najbolesnije mjesto na svijetu trenutno!
@HH Govoris o Kazanima mozda? I o kostima Srba iz Sarajeva bacenim u jamu Kazani?
so be it.
Ovim i slicnim clancima se zavrsavaju sve rasprave o opravdanju postojanja RS-a. Jade jadne, pa zar na kostima neduznih ljudi gradite drzavu.