Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguće da je naš narod ovoliko glup?!
Ustaj Tito molim te
Jednom kada sve ovo prođe, sve ove koji su kršili donesenu odluku o samoizolaciji i ugrožavali živote drugih ljudi, treba fino preodgojiti u mraku i tišini gradskih ulica. Mislim da to je sasvim ljudski.
Hajd molim te, a najviše zaraženih u Banja Luci i ti pričaš o pridržavanju...
Onda se žale kada se njihova imena objave. Gdje su sada oni koji tvrde da to nije uredu, da to krši ljudsko pravo. Pa zar idioti ne shvaćaju da nam prijeti opasnost da se svi zarazimo. Nego što paprenija novčana kazna i to je to, jer debile samo boli kad ih se po džepu lupi.
Tu bagru treba smjestiti u šatore uz mrtvu stražu ispred.
Katastrofa, ako se ovako ponasaju oni kojima je samoizolacija obavezna, kako ocekujete da se ponasaju oni kojima nije? Sramota kakav (ne)autoritet u gradu od svega ni 300.000 stanovnika!
Imena, imena! Praviti stub srama!
@KazengaLuaLua onda kada se objave kažu kako se narušava njihova privatnost i ljudsko pravo.
sve u sator u poljske krevete......izolacija 14 dana.......umjesto da sjede u toploj kucici uz internet i TV i komfor.........
samo finansijski kažnjavati. pa oduzet pasoš. i objaviti imena. pa će narod kazniti.
Imena i slike
Ma objavljujte im imena. Vanredno je stanje ljudi, ili proglasite vanredno stanje i objavljujte imena. Pa to su serijske ubice. Halo. Kakva zaštita podataka
Eto, sta dalje pricati...