Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idem mamu poljubiti sto me nije ostavila,jer sam bio jako ruzna beba... Ruzno pace!
Igro WoW-a.. godinama.. Dojadilo mi... Sad nista... hehe ;D
i ja sam bio ružan kad sam se rodio, al' me zamijenili u porodilištu pa sam sad lijep :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Privatnik iz Sarajeva, fakultetski obrazovan(sprema magistrski), supruga isto. Primanja redovna sve 5. Imaju dečka i curicu i imaju želju da jedno usvoje. Na kraju teta iz socijalne kaže, ne može, dijete mora imati svoju sobu. Mi smo se odgajali po 2 -3 djece u jednoj sobi i ništa nam ne fali. Eto ta djeca u domu imaju hotelski smještaj-pun pansion. Pola ih neuhranjeno. Od hraniteljstva neki napravili biznis, a normalni ljudi koji su spremni da žive za dijete (koje nije njihova krv) nemaju priliku. Tuga i žalost. Važno je da političari, popovi i hodže imaju sve, a buduće generacije socijalnih problema će oblikovati ovu zemlju.
Meni samo nije jasno, zasto prave djecu ako nisu u stanju da im pruze sve ono sto jedan roditelj treba i mora da im pruzi. Zasto prave sirocad i kompleks nezeljenog djeteta ako ekonomska situacija to nedozvoljava!? Ja bih takve roditelje na sud dala. Nema tu opravdanja. Hoces da se y..es i na kraju se samo okrenes od onog smotuljka bez ikakvog snosenja posljedica. Uzas.
Političari ne čekaju toliko dugo da dobiju plaću koliko bračni parovi koji ne mogu imati djece, usvojenu djecu.
Logicno, zar ne mislis da je usporedba place sa posvajanjem malo degutantna?
Bilo bi čudno za nas da je ovo sređeno. U nas sve u neredu.
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
Drage moje dame ne ostavljajte djecu ili nosite zastitu u tasnicama ovoliko stvorenih pa napustenih beba nije normalno. Nadam se da ce se drzava pobrinuti da djeca ostanu u drzavi da nebi zavrsila vani kao sredstvo za zaradu .Tuzan zivot za malisane
"ovoliko stvorenih pa napustenih beba nije normalno" 79 za godinu dana u gradu veličine Sarajeva nije normalno?
Bezobrazluk.Znam 2 slučaja jedan da žena je sama bila i htijela dijete da usvoji dobro joj nisu razlog odbijanja naveli krive tapete,gluposti rade stamotno da djeca nađu dom da budu sretna ali NE!Što bi izgleda da zarađuju na njima proklet ja taj novac ako je tako.Jer nema mi razloga zašto je to toliko komplikovano.Drugi slučaj par pokušani biti odbijeni ali je dobila GOSPOĐA IZ TUZLE KOVERTU pa bi sve ok.FUJ!FUJ.Jadna djeca da znaju koliko bi neki htijeli da ih imaju i da budu sretni da im govna ne daju mislim da bi psihički bili totalno ubijeni i onako su... :( damn.
Znam...
Pored svog djeteta pokusao sam sa suprugom usvojiti jos jedno... Naravno naisli na zid.. Malo je reci da imamo uvjete.. Elem drzava 0 bodova...
Ako ti se "ne gadi" izvadi pare i podplati. Završit će ti sve za 2-3 mjeseca maksimalno. Tako su iz Italije masovno radili ovdje i još rade. Ali uzimaju "najbolju" djecu. Ove sa traumama (ubili se roditelji, itd itd) neće ni da pogledaju.
i bog svakom daje djecu a ko ga želi ne može ga imati.
ma stipu ovo...to ide tako sto stavis 10 hiljada maraka u kovertu i to das sefu i usvojis dijete u roku sedam dana.
Dusa me boli zbog ostavljene djece.