Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVI BA VJERSKI PRAZNICI, LOPATE U RUKE STOKO!
http://s7.directupload.net/file/d/2270/u4lnqujj_jpg.htm EVO GA DIREKTNO KOD GOJKA
Sad samo da potrazim ima negdje sam pohranio slike na jednoj externoj plati. stavljam odma cim nadjem obecavam. Sudstina je bila u tome da su oni poceli nama donositi u tanjirima sa krompirom, daj more baci to kazem ja konobarici i idi tamo sa tepsijom nek onaj odvali dobar komad. Zaista tako i bi na komadu, bez viljuske i noza ja i djedo sve rascupali. prsti ona vruca loj, a djedo nema kondicije konda je iz somalije pobjego na brzinu mnjam mnjam, pa sam ga pustio da se odmori e onda smo mi to lagano rastocili ko drvena kola.
UH HALALI IM SRBO ZNAS DA POSTE GDE CE TI DUSA AHAHAHAHHAHA ZNAS DA SU ONI REVNOSNI DIN MUSLIMANI
NE KOLJITE NEVINE JAGANJCE NE BUDALITE SE TIM BLESAVIM AZIJSKIM OBICAJIMA KAD VEC OS DA JEDES ZA.K.OLJI MALOG MUJU MANJI GREH JER MUJA SAMO ZLOBU RODITI MOZE
Gojko je najveci GENOCIDAS on i njegova familija GENOCIDISU dnevno po stotinu hajvana. Al nema nigdje ukusnije jesti. Sjecam se ja i jedan djedo musliman iz Sarajeva svratili tu uhhh sto je bilo dobro . Ja mrcina 138 kg 210 cm visok a djedo sicusni BALIENS al dobra dusa ja sam sa djedom satreso tu 15 piva i 4 kg vruceg sa raznja. Posle dole negdje ne znam kako se zove mjesto ima lepinje ukusne i to nam djedo donio u onu konzervu od transportera.
mislim da bi trebalo da svako ima neradne dane za jedan vjerski praznik. eto meni neka daju slobodno za RAMAZAN...
@vidite li : sve što si napisao trebaš poslati na adresu : Restoran kod Gojka , Jablanica
Slažem se!
Jel to naci hunta opet hoce da nas dijeli?Oba bajrama, bozica i uskrsa-vaskrsa trebaju biti neradni za SVE, svako drugo rjesenje je nepravilno!
STOP GENOCIDU NAD OVCAMA STOP KURBANIMA STOP IZIVLJAVANJU NAD NEDUZNIM OVCAMA STOP ZABIJANJU NOZA U GRLO OVCAMA I JAGNJADIMA ZASTOOOOO KO ZNA KOJI PO REDU GENOCID NA OVCAMA U BOSNI STOP AZIJSKIM OBICAJIMA