Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto to objavljujete ionako nam se svi smiju..Ko da smo drzava psihijatrija..
i mi se sebi smijemo...
I na kraju Dejt. sporazum če pronaći negdje u svijetu kao npr povelju Kulina bana u St.Petesburgu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gdje ta državnost koju je RS unijela u BiH kad nije bila ni potpisnik??
A gdje je "državnost" Alijine bejha od 15% teritorije, uglavnom međusobno nepovezane enklave i zaštićene zone???
srpska i hrvatska strana su potpisale punomoć srbiji i hrvatskoj da ih predstavlja. to je urađeno sa idejom da srbija i hrvatska u budućnosti budu pravno obavezani da brane taj isti sporazum.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Drzava koja nema orginalni primjerak svog ustava?!?!?!
kako ce nam srbi podvalit svoje anekse, jesmo i glupi u pm
kakva seljacka drzava.....
Ionako se ništa od toga ne poštuje, tako da je svejedno ima li ih ili ne.
Seljadija zadužila državne dokAmente i čuva ih kraedencu pored litre rakijetine!
Toliko o ozbiljnosti države i onih koji je vode. Strašno!!! Još jedan razlog da nam se smije cijeli svijet.
srbi iz Rs KORISTE svaki momenat da nesto ukradu ili da podmetnu nogu drzavi Bosni i Hercegovini Ovo nista netreba da nas cudi
Da sam deset godina mlađi krepao bih od smijeha, a ovako mi se samo plače od sramote gdje živim.
Misterija i nesto sto se definitivno preba preispitati i stati u kraj ovakvim "slucajevima".Kakav propust
Ja države. Pa ovoga nema ni u Alan Ford stripu. Ima li igdje na svijetu države sa uređenjem kao sto mi imamo?
ahahahaha bake & zelena družina mislili nastavit (nado)gradnju kalifata... po zamisli oca mu i mladomuslimanske ekipe (sa robije)... bez originala dejtona baš se fino obradovali, zagubljen za veke vekova, kad vidi jada
Kada ce izgubiti,milijone kapita koj su sebi prepisali ko dejton.
NE ZNAM STA JE CUDNO, IMATE OTVORENE KVISLINGE I IZDAJICE NA NAJVISIM FUNKCIJAMA KOJI SVJESNO VARAJU, KRADU, LAZU, PETLJAJU I RUSE DRZAVU. TAKO TI JE TO KAD MANJINI DAS PO 33% VLASTI, A TO MU NE PRIPADA PO BROJU POPULACIJE I TO I NAKON STO SU MASOVNO KLALI VECINSKE BOSNJANE. JER RAZMISLITE, KOLIKO BI POSTOTAKA MANJINACA DANAS BILO U BOSNI DA NISU ISTRIJEBLJIVALI BOSNJANE U ZADNJIH 150 GODINA I NASELJAVALI SE U BOSNU? DA LI KO ZNA KOLIKO JE NASELJENO VLAHA IZ HR U 90TIM U BOSNU?
ZNACI, NIJE TU NISTA KRIVA DRZAVA, ALIJA JE PREKRSIO USTAV I OTISAO U IME NE ZNAM KOGA U DAYTON I POTPISAO STA JE POTPISAO, A NA TO NIJE IMAO NIKAKVO PRAVO NI OVLASTI. KAO DA JE POKLONIO TUDJE AUTO. POSTOJE ODGOVORNI, ODGOVORNE SE TREBA UHAPSITI I DOCI CE SE DO TOGA GDJE JE TAJ PAMFLET I KO GA JE UKRAO. A VJEROVATNO SU GA UKRALI VLASI I VJEROVATNO JE ONAJ NA PALAMA NADJENI PRIMJERAK U STVARI UKRADEN IZ PREDSJEDNISTVA. ZATO ONA BARABA GOVORI DA SU "ONI NASLI SVOJ PRIMJERAK".
@Roin Ne brini se, pravi Hrvat poput Komšića, maneken sarajevske multikulturalnosti, izabran glasovima Hrvata, će spasiti BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta će im original ako imaju ovjerenu kopiju :)
Cijeli problem u BiH bio se riješio implementacijom Aneksa 7: "Svak' na svoje"