Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne,u Prijedoru postoji aeordrom od prije rata.
Ma kakav Prijedor, u Kozarcu imate vodeni park i plus jos jedan bazen ovakav kao ovaj ovaj novi - i uz to sve ne sjevaju \"bar ne kao ovdje\" 4C ...
Autobuska stanica u PD napravljena pred sam rat?
ulaznice sasvim ok 5 km,a Terme na Ilidzi kostaju toliko da je isplatnije na more otici na dan!
ti ocito si toliko zaosto...pogledeaj terme ilidza, ovo u prijedoru ko jama da se prljavi kupaju...
Za one koji ne znaju u Prijedoru je napravljena stanica pred sam rat a za Laktase ne znam.Lijepo je to sto se Prijedor razvija.Vazno je da se ekonomski razvijamo pa u bilo kom dijelu Bosne i Hercegovine.U ovom slucaju Srpskom entitetu.
Super izgleda, kad ce u Prijedoru odnosno Laktasima napraviti Aerodrom, ili ukoliko ne, kad ce bar napraviti 1 autobusku stanicu, jer nema nijedne ?
@Efendija Sram Vas i stid bilo! Kad Vi napravite nešto dobro - tad se javite s komentarom, tad ćete imati KREDIBILITET da nešto kažete! Pljuvati na sve i svakog - samo je potvrda Vaše (ne)kulture!
PRVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiii joj sad kad se smrde navale da kupaju...ima da crna voda bude, a ionako nesto prljavo izgleda ....hahahaha