Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam zasto se ne pridaje veca medijska paznja stradanjima Bosnjaka i Hrvata u Prijedoru i drugim gradovima Krajine i zapadne Bosne. I ovdje su Bosnjaci ubijani po istom receptu kao iz Istocne Bosne. Neshvatam da se na obiljezavanju godisnjica konecntracionih logora okupi svega sacica ljudi. To je nedopustivo i sramno.
ZRTCE RASTURILI PO GENOCIDNOJ TVOREVINI GDJE ZIVE DANAS SRBI.NETREBA NAMA EUROPA KAKVA EUROPA.ONA JE UCESNIK U GENOCIDU NJEMO JE POSMATRALA I SUTILA KAKO MUSLIMANE MONSTRUMI UBIJAJU.SAMI SU REKLI U JAVNOSTI NIJE ODGOVARALO EU DA JE BOSNA MUSLIMANSKA I DA TAKVA UDJE U EU.ZATO I DAN DANAS TURSKA NIJE U NJOJ NEKO SVE KRSCANSTVO
To ti je pradeda kriv ko ga je tjerao da se poturci.