Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajmo sad malo do Praga pregledati mostove u zimskoj idili. Idu li supruge, zna li se sta?
Eto ne mogu se ovdje sastati na radnim mjestima, u udobnim foteljama, nego se mora obici pola evrope. Ne shvatam, moze li pomoc?
Jasno mi je zasto BiH politicari na zajednickim sastancima samo ''mlate praznu slamu'', ali mi nije jasno zasto pisaci na ovom portalu ''mlate glupostima''-valjda misle da neko cita ta piskaranja.
Ovi će obići čitav svijet, a ništa se neće dogovoriti. Ovo državno ustrojstvo treba patentirati, ovo je raj za političare.
ko finansira ovaj izlet u Prag?
zivio ti nama djole..iako si ljigavi komunista http://www.youtube.com/watch?v=2U2HX3csJRA
Krajnje je vrijeme da se kaže dosta ovom letećem cirkusu. Provođenje odluke suda u Strazburu s ovim nema nikakve veze. Ovo je najlakše okarakterise kao privatan projekt Sorensena i Covica na koji SDP i SDA nikad ne smiju pristati, kako stvari stoje SBB je navodno već pristao. Sve više predloženog na prethodnoj sesiji je ravno izdaji a za to niko nije ovlašten. Svu ovu smijuriju treba vratiti na početak i riješiti u duhu presude iz Strazbura jednom jedinom rečenicom u kojoj će glasiti da se članovi predsjedništva ne smiju biti iz istog naroda i tačka. Pitanje ravnopravnosti Hrvata u BiH treba i mora biti riješeno ali ne kroz ovaj amadman. Ovo nazovi pitanje je omča oko vrata koja nam se lagano steže. A vi stranački trolovi molim Vas da svojim gazdama prenesete ovo.
koji qurac idu u prag da se dogovaraju. vise im nisu dobre kafane i pevaljke po bosni.
Lijepo bas lijepo hodaju po evropi usput povedu sekretarice žene ljubavnice o trosku poreznih obveznika tj nas svih gradjana ove simpaticne baksuzne zemlje a naravno dogovora nece bit na NJIHOVU sreću
Ala su se sastali becari, pa ni jedan za Bosnom ne mari, jedan -dva-evo vam ga na ! Prjekom prece,naokolo blize, novi zahtjev iz Brisela stize, cetir-tri ,jebite se svi.! Tako su nas sviju od***, cjeloj Bosni srednji prst su dali. p.s.-ko se jebe taj najebe
cirkus nastavlja put
dok god ne stignu do kariba ili djevicanskih ostrva,nista od dogovora :))))
svaka im cast, obice cijeli svijet nista se dogovoriti nece...
Hajmo otvoriti humanitarni broj. Ja cu prvi uplatiti da ih posaljemo na neko najljepse naj bolje i naj toplije mjesto na kugli zemaljskoj.. da oko njih budu mlade i jedre djevojke, sa puno masaza kupanja i svega sto im padne napamet. nek kosta koliko kosta. samo nek se vise dogovore. pa oni proputovase cijelu evropu na nas racun i jopet nas guze. pa dokle vise!!!
kojeg kurca ih vodaju po evropskim top destinacijama. treba ih strpat u kakvu vukojebinu na romaniji, i drzati ih na prohi i vodi dok se ne dogovore... nanu im naninu...
ova presuda se moze vrlo jednostavno rjesiti, kazniti one koji to ne zele i tako ce se vrlo brzo sve promjeniti i 'eliminisati' oni koji zloupotrebljavaju odluku evropskog suda
naslov za 7 dana " U Varšavi sastanak lidera............."...