Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasli su jednog u Visokom
psi tragaci traze ZIVE a ne tijela.... sto nam nema direktora solaka u javnosti, mora da se jopet javlja sa Isturenog Komandnog Mjesta iz inozemstva :))))
@majkldzordan Edukuj se i ne pisi gluposti.Postoje takozvani cadaver psi koji su trenirani da nanjuse mrtvo ljudsko tijelo odnosno tijelo u fazi raspadanja
Jel rone ovi pasi?
Ovo je stvarno bruka. Ovi FUCZ misle da je vjezba. I tek sad udkljucili pse i dronove. Sram vas bo. Hitno smjeniti nesposobnog Solaka jer se covjek eksponira verbalno a nigdhe rezultata. Cuj sad ukljucili dronove i pse. Mamu vam jeb m nesposobnu i uhljebsku.
ovo je meni postalo demonstracija Salaka u Sarajevu pred gazdama i strancima, sta ima pas traziti u rijeci?
Mozda se pas zove Mich, spasilas sa poznate plaze Baywatch.
...ne traži pas ništa u rijeci nego na obali , dresiran pas tragač prije će osjetiti njuhom na 100 metara tjelo ako se " usidrilo " negdje uz obalu ili neko granje.
Nadam se da ce ih naci.
Meni je sve ovo nekako zamršeno, Bog da mi oprosti ako griješim.. ali eto 🤦🏻‍♀️
A šta je s jučer najavljenim "sidrima"?