Dok traje suđenje Mladiću
35
U Potočarima danas nema TV signala
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavili ste mogućnost komentarisanja ovakvog članka?! Taman da se imaju još gdje iživljavati dodatno, a one što su stvarno propatili takvi komentari bole!
a kako kod Fazile ima,kako kod nje ima? bilde \"novinar\" nisi naveo gdje je Fazilina kuca!
@Dado Banja Luka Tzv \"rs\" ne moze i nece biti veca stvarnost od Republike Kosovo. Tzv \"rs\" je nastala na genocidu, a Republika Kosvo se otcijepilo zbog pokusaja genocida i ratnih zlocina srbijaske fasiticke vlasti! Tzv \"rs\", ako se pokusa odvojiti, odvaja se i Kosovo tako da ga i bivsa Srbija mora priznati, ali tu nije kraj. Ode Vojvodina, a ode i Sandzak! Sve ove teritorije su puno starije od tzv \"rs\" i sve one imaju OGROMNIJA prava da se odvoje od bivse Srbije, nego tzv \"rs\" od BiH! A to za NATO, pa NATO vam je dao pola BiH! Da nije bilo SAD i dejtonskog sporazuma, davno bi vi bili negdje kod Novog Bg, Kragujevca i ostalih srbiajsnkih gradova! Nato Bosnjacima nista nije pomogao, vec je pomogao vama i Hrvatima u RH! Budite zahvalni Americi,EU i NATO-u sto imate \"drzavu\" o cijoj buducnosti svi oni odlucuju, a ne Srbi!
E,\"srbi\", a kako cete vi na Kosovo??? valja pitat Hasima Thacija za dozvolu! Ej,prodjes kroz citavu Srbiju i na kraju GRANICA! Pomisle Srbi kako im je lijepa i velika Srbija, kad odjednom Biljalj trazi isprave, a iza njegovih ledja crkva \"svetog\" Save, a moras platit da bi je vidio. Suze u ocima kako je Kosovo postala strana zemlja, a onako se lijepo i bezbrizno vozili po Srbiji i bili ponosni! Sutra ode Vojvodina i granca na Dunavu, a preko sutra granicni prelaz na ulsaku u Sandzaka! Zivjela Republika Kosovo i VElika Albanija! Zivjela Republika BiH!!!
Pročitaj dobro šta sam ja napisao!!!!Kosovo je jako bitno u budućoj političkoj priči, tipičan primjer kako svjetske sile odluče tako će ti i biti!!! Kosovo je realnost; Republika Srpska još veća realnost!!!
Opet procitaj sta sam napisao,ni u jednoj recenici nisam spomenuo Kosovo.Kazem ti procitaj,ostavi sebi 5min razmisli pa onda nesto napisi,znas kako se kod nas:\"ispeci pa reci\".
Po ustavu ni pokrajine nisu mogle da se odvoje!!!A pričaš o nezavisnosti Kosova!!!Sve je to stvar kako više sile odluče da će tako biti!!! A čini mi se u ovom trenutku nešto nama više idu na ruku u posljednje vrijeme zakoni koji se usvajaju i procesi koji su u toku!!! Pa i sami vidite političko rasulo u Federaciji!!! Jedini nacionalni interes Srebrenica se ne mogu dogovoriti!!Smiješni ste:)
Zovi NATO da me bombarduje:) HELJP NATO!!!!!
A za to sto si zadnje napisao se ide u zatvor Pozivam policijske organe U BIH i MUP federacije da reaguju
Ako vec hoces da se pravis pametan pogledaj malo ustav sfrj pa vidi sta je BiH bila u njemu pa onda tek pricaj,googlaj malo sigurno to znas i procitaj nadam se da i to znas.Eh,kad to napravis onda googlaj Ustav BiH pa pogledaj sta znace entiteti i ako negdje nađeš nesto sto ima bilo kakve veze o odjepljenju onda se javi ali posto to neces naci nemoj se glupirati po forumu.
Dado je zivi dokaz kako Dodik od svog naroda pravi idiote i sirovinu za glasanje hahahahahah
Teoretska BH, koju zagovaraju mnogi Federalci, ti je islamsko balističko teroristička ideologija koja može samo proći u 24%!!!
neznas ti nista o podjeli drz. imovine ono sto vrijedi ostaje u vlasnistvu drzave BiH ono sto ne valja prepusta se entitetina, kantonima i opcinama izguglaj malo to i procitaj
Haj dobro ne žurimo. Valjda neće klixa nestati do tada kad se vi odlučite da raspišete referendum a para će vam sigurno zafaliti pa eto pitajte ih oni su dobri sa vama breivicima, psihopatama, retardima i prokletim svinjama. bez vas ne bi bilo ni nas ni oni ne bi bili najposjećeniji portal u BiH
OJ srpska iz DVA dela kad češ opet biti CIJELA
Pošto klix daje medijsku platformu za negiranje genocida i prosipanje četofašističke ideologije možda bude i sponzor za referendum pitajte ih ko nije pit\'o nije ni dobio.
U ovom momentu bez popisa, koji bi trebao iduće godine biti, bilo bi ilegalno bilo šta raspisivati!!! Stoga se i ne žuri i ne ide glavom kroz zid i!!!Neka se samo nastavi ovako, još nekoliko zakona, podjela državne imovine i to je to!!!!Nezavisna država RS!!!