Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAGUMDZIJA LEGENDOOOOOOOOOO
E, moj Zlatko, uspio si nemoguće: da \"Večernji\" i \"Jutarnji\" svaki dan pišu o Bosni i da se Zagrepčani solidariziraju sa Hercegovcima. Gledajući Lagumdžijino ponašanje i postupke, sličnosti sa Miloševićem su frapantne. To se ne ogleda samo u načinu političkog djelovanja, nego i čisto simbolički - i jedan i drugi su na čelu socijalističkih stranaka, a vode nacionalističku politiku. Pa ako je tako, jasno je što je Lagumdžija. A što se \"haosa\" tiče, tek si ga je sad kreirao. Sveo je BiH na 25% avnojevskog teritorija.
Dragi mošnjaci, ja ne znam jel vama radi zdrav razum? jeste li slijepi pored zdravih očiju? koja je to vaša mošnjačka multiklulturalnost? vidimo je na djelu - ako vam se ne sviđa naša mošnjačka hegemonija, napustite teritorij! E pa nećemo, ovo je i naša zemlja! Mošnjački karakter se vrlo dobro prikazao i u ratu, Srbi bi vas istrijebili u potpunosti da nije bilo Hrvata, a vi tako vraćate. I na kraju ste vi najveće žrtve ispoali. Okrećete se kako sunce hoda, a kad vidim lice Zlatka Lagumdžije to mi je pravi primjer prijetvotnog Mošnjaka. Koliko je Sarajevo multiklulturalno i koliko su Mošnjaci multikulturalni pokazuje primjer kako šarate grafitima po katoličkim crkvama, izbacujete kardinala iz njegovog stana radi nekog udbaša, izbacujete čak i Djeda Mraza iz vrtića (vijest koja je obišla čitav svijet u rubrici \"vjerovali ili ne\"), svakoga ko vam se usprotivi nazivate fašistima.... jeste li se ikad zapitali zašto su Hrvati nezadovoljni? Ikad???????????????
Pa naravno sve što ej LGUMDŽIJA REKAO MOŽE SE TRETIRATI KAO PRVOAPRILSAK ŠALA.
Ti si talentirano glup...
Pa vidis gruđo da nisi nacionalista i da ti nije u glavi posusje mozda bi i mogao. Kad cujem takve kao ti obradujem se jer shvatim kakvih sve pacijenata ima :) ZEMLJO TISUCLJETNAAAA NA VJERNOST TI SE KUNEM :))))
s takvima kao ti bolje je nikako
Ma veze vi nemate. Kakav crni treci entitet , niste ga dobili 95-te pa necete ni sada!!! Jedini moguci scenarij je da se ukine i RS jer vise nemaju za kifle,sve su zivo rasprodali. Samo je dobro zatucanim nacionalistima kojima je bitno da su u RS-u pa makar i bosi, a pametnom covjeku nije bitno da li posluje sa Mujom,Antom ili Slavkom. Zgurdumili ste nas i jedni i drugi jednom, drugi put necete garant. A dzaba vam naoruzanje imali ste ga i 92 pa smo vas uz tekbir toljagama tjerali. ZLAJA SVJETSKI COVJECE SAMO NAPRIJED, ILI SVI SKUPA ILI NIKAKO!!!!
mnogi bi ti u SDP-u zavidili na razini inteligencije koju pokazuješ. Što se tiče pretplate ne vidim nijedan razlog zašto bi hrvati financirali privatnu prč.ju zlatka lagumdđije i sdp-a, Što se tiče utaje poreza to i vrabci znaju da se više poreza plati u HRV županijama nego u \"vašim\" jer u vas siva ekonomija cvijeta iako kad bi realno govorili nigdi stanje nije bajno Što se tiče praznika daj siđi malo na zemlju pa se provozaj izvan sarajeva jer ja kao student mogu rec da prosvjeta nije radila a za ovo drugo nemogu govorit Kada bi se svi malo solidarizirali s drugima bilo bi manje nemira u ovoj državi za koji su isključivo odgovorno političari i MZ kojima jedino paše ovaka situacija a pogotovo kad se nađu neki koji se prave dA su iznad naroda i države pa određuju tko će biti u vlasti a tko ne pa izbacuju izborne pobjednike, to je moguće samo u BiH
dragi plaformaši kaos tek slijedi, meni se osobno sviđa politika SDP-a jer to je najkraći put da se oformi 3. entitet i Hrvati da riješe svoj status u BiH, sada se barem zna tko ruši BiH a tko je za mir i suživot. Jedino u BiH izborni gubitnici mogu doc na vlast a pobijednici u opoziciju, ali hrvati nikada neće priznati bošnjačku samoupravu i sada slijede prosvjedi, građanski neposluh, blokiranje prometnica , granica,....... i na koncu 3. ENTITET koji će obuhvaćati sve prostore gdje su hrvati prije rata bili većina tj. središnja bosna, posavina i hercegovina. Pa se vi samo igrajte s hrvatskom odlučnošću, a zamislite da je vlast na vrime uspostavljena kada bi došle ustavne promijene na dnevni red NIKADA.
@cipelić 1.za merkatorPDV i firme iz hercegovine sam u pravu jer radim tamo 2.za TV signal neznam 3.a da BIH voli samo kad se izgubi vlast to sam 100% u pravu i to ne važi samo za političare iz \"reda\" hrvata 4.radno vrijeme nisam spominjao , nego poštivanje (obilježavanje) državnih praznika
pobjedom do nestanka globalizma i genetske nacionalističke -pokvarene-plemenske zle krvi,trebamo od kineza i japanaca još mnogo toga učiti, američki i ruski pogledi vode u propast svijet poput podmetanja droge ili nuklearne energije ljudima planete.vazda je težnja ka jedinstvu neka cijela planeta diše istim punim plucima nek ne bude ničiji podjeljeni imetak.
Zlaja REKETAŠ POKORAVA AMERIKU I ENGLESKU Pjeva Zlaja ,A ME RI KA I ENGLESKAAAAA ,BIĆE ZEMLJA PROLETERSKAAAA,AMERIKA I ENGLESKA BIĆE ZEMLJA PROLETERSKAAAA. REKETAŠU TI SI TITOOOO. Dr.Dabić,bi se zabavio oko tvoje glave dobrooo!
Zlatko legendo tebi i prilici da napravis od Bosne cijelovitu drzavu po mjeri gradjanina bez obzira na nacionalnu pripadnost ili kako bi rekli sociolozi ...\"na kompaktnoj i nedjeljivoj BH teritoriji od Une do Drine, od Save do mora u okviru bliske etnicke i kulturne srodnosti uopce.\" ...a ovi kvazi-politicari sto nastoje da naprave blentitete od vlastitih naroda ulaze u veliku krizu zbog nedostatka sirovina jer je sve manje blentavih ljudi koji ne pruzaju aktivan gradjanski otpor dodik-covinoj blentoizaciji etnicki cistih teritorija...
joj sto se je covjek isprico i oni mu sve povjerovali sto je on izlaju ,stoka neodgojena
eto tako to rade ma/soni, primaju jedni druge slikaju se, prikazuju, daju \"podršku\" pa makar po/bili i pola čovječanstva mladi treabaju učiti iz ovog zašto tu tajnu bandu treba ub/i/jati gdje stigneš
Naprijed Zlatko, nek crknu dusmani!