Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu olaksaj a ne otezavaj. Amin
Nek tebi dragi Allah prvo pamet napravi..
E sudbino. Samo napaćeno lice, čovjek izgleda puno starije nego što vjerovatno jeste. Nikakav osmijeh a ni razloga za to.
Ma 16 godina malom Nihadu
A šta su te nebuloze, jel to neka boleščina, daleko bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Milorad doniro 5 miliona $$$ advokatima u Washingtonu, a merhametli Bosnje spasavali nezahvalnu vlahadiju od Doboja ,Bos.Samca do Bijeljine
Ja mislio Bakir donirao novac, posto je dobio gomilu novca za obnovu i pomoc.
dao Bog pa da svima bude steta nadomjerena
Na drugoj slici, izlaz sulunara horizontalan, a to je opasno. Lahko se može desiti da se uguše od dima tokom spavanja, baš kao dvojica braće iz Visokog prije par godina. Ako neko ima kontakt neka ih upozori!
a drzava nista, za hljeba im trebalo
Fondacija Hastor=Prevent,jedan dokaz da veliki mogu pomoći.Nažalost ostali se ušutili..
Iskreno,nisam ni procitao tekst,jer nakon ovoga..*14 maraka mjesečno dječijeg doplatka* dusa me boli,a um nemoze da shvati..
Velis...A sada im se osmijeh vraca na lica!Pa i ne vratio se nakon izbornih rezultata sa kojim su zadovoljni i za koji su mahom bas ovakvi glasali.
:(