Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek se gradi nase lijepo Sarajevo.
dolaze izbori, grade se putevi, nacionalisti pobijedjuju,... sve vec vidjeno
Kakve veze ima lokalna cesta u Sarajevu sa OPCIM IZBORIMA to jeste parlamentarnim ??????????????????????????????????????
A ko je dozvolio da se napravi objekta Dalas.Opet nacelnik opstine.Treba njega uhvatiti za damu i objestii ga.To su kriminalci, legalni lopovi, lopovi po zakonu.I posto sandzo ima dozvolu za objekat, drzava ce ga obesteciti i dati novu lokaciju.Ove sandzalije su mi gore od zohara.Svakim danam sve ih je vise u Sarajevu i zagadjuju nam okolinu.
Sta kaze karic na ovo sve. Hocemo li imati vece Place nakon tunela, i hoce li cijene biti nize nakon tunela, hocemo li Makar svjetlo ugledati nakon tunela.
Ma nemojte, nije ovo bilo dovoljno dugo. Neka vas bar još tri mjeseca.
Ma hajd nece se ni primjetiti razlika,ionako ih nikad nema...a i kad ima treba 40 min sa Dobrinje do grada..
eto sad ste mi i trolejbuse uzeli :(
A velahavle, što su požurili, predizborni radovi.
Super, samo ce se neko uskoro sjetiti da provuce neki kabal ili neku cijev... Tako da ce po obicaju opet se to iskopati. Steta.
inace 'juzna longitudinala' i tunel nemaju ama bas nikakve veze sa izborima
Juzna longitudinala je REGIONALOG karaktera. Kakve to veze ima sa OPCIM izborima ?
propast će sada šeme iz trole, ja belaja...
cuj molim te izraza inaziva "juzna longitudinala"!!! reko bi covjek,..to ono,..radi se putno cvoriste izmedju kontinenata,..malte ne brda se pomjeraju,......'juzna......LUNGITUDINALA' kako to impozantno zvuci!!!!...molim te lijepo :):):) De udarite uz nekoliko transferzala i po ko koju tangentu,..da lungitudinala ne bude malo
Rijec LONGITUDINALA se u Sarajevu koristi vec 40 godina. Sta je tu sporno?
nebitno koliko i ko je koristi stvar je koliko minorne stvari ..eto primjera,..kao zaokretnice oko kokosinjca imaju bombasticne i naucne izraze. Klasican izraz malogradjanstine,..ali eto navikli smo to vec u 'teheranu'
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
U Njemačkoj se preko vikenda ukloni nadvožnjak, samo vidiš da ga nema, i niko od toga ne pravi udarnu vijest. A nama svaki dan neki muštuluk traže.
1. Lazes. U Njemackoj obicni most obnavljaju po 24 mjeseca. Zivio sam tamo 12 mjeseci pa znam. 2. BiH je mala zemlja i svaka informacija je "bitna". Njemacka je toliko velika zemlja, da jedan mali insfrastrukturni projekat nema znacenja. Kako mozes uopste porediti Njemacku koja ima 20 puta vise stanovnika nego BiH????
nastavi ti zivjeti gore, volimo mi udarne vijesti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogu dušmani pričati šta hoće, ali Sarajevo je evropska metropola. Iako je bio rat, grad se nevjerovatno brzo oporavio u ekonomskom i privrednom smislu zbog pomoći arapskih zemalja i mudrosti prvog Predsjednika jedne nam jedine BiH Alije Izetbegovića. Sve je više i više nebodera od Radon Plaze, Twist Towera, City centra, BBI. Sve više ličimo na Frankfurt. Ponosan što sam Bosanac.
Ode ovo u top komentare! Dsta je lozacki, nikog ne vrijeđa, jednio bi te oni Arapi mogli zeznuti!
i sve je manje i manje zraka u ovom gradu zbog pacenika poput tebe nabijem ti prvog predsjednika na nisan zna se ko su pravi heroji ovog grada, a cija je zena zlato i donacije po turskoj skupljala u ime drzave na kromolju
PRIKAŽI ODGOVORE (21)