Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkomane ne vrijeđaj porodicu i prijatelje!!!! tvoje izvinjenje je uvreda
@PreporodBosnjakaBPS Sta bolan ti napisa
Narkomanska posla, teze naci postenog covjeka na tribini nego onog sa svim zubima
Nastavak: Kolica sa smecem bi bila "ogledalo" za sve ubice i njihove majke koje su ospjele u odgoju siledzije.
Horizont zivota u kojem masovno stradaju narocito mladi ljudi, postaje sve tamniji. Korupcija pravosuda ostaje nepromjenljiva. Zivot je ovoliko dugo ugasen,srca famelije za uvijek u bolu, pravda od restorana preko odmora..odmora, bolovanja do svakog drugog lukzuza. Kako finacerima luksuza objasniti da dragi sin ipak mora platiti tudi zivot.. Presuda bi bila za sve ubice jedina zasluzena pravda: silu prelomiti i sloziti u kolica do kraja zadnjeg otkucaja srca.
Šta je rek'o : Oprostite, jebi ga, omaklo mi se ..." Na dugogodišnju robiju đubre poslat ...
Osudite i tahirovica i zulica zajedno
kad i kad momka ubi zna se ko je sta je i nikada osudjen tek sada nekad treba Da se ja pitam na smrtnu kaznu istu noc tahirovica
Jedino izvinjenje za ovakav potez da nekoga hladno ubijes je da i ti tako umreš stoko jedna
doslo iz guzice u glavu.........ali prekasno
R.I.P