Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite onda vanredno stanje i.policijski sat odmah❗
Neka nam je Bog na pomoci...
Đeće s'njima???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Friska zaraza dolazi....
@Roke aj ne rise
@Roke pa i da dolazi, boze moj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako vas nije stid balije,da Bog da vam se isto desilo,zamislite samo da vam se neko blizak u toj situaciji zadesi,nisu oni manekeni nego djeca koja igraju košarku i vjerujte nisu se odrekli BiH
E ovi ce nam dohakat..
Sjedite u svojim kućama i šutite , neće vam ništa biti. Pitala bi vas da su to vaša djeca. Malo razmišljsjte
novi klaster , nova bioloska bomba ...nismo ni svjesni gdje ovo ide !?
vrelom vodom ih osurit
Svi sto su pljuvali FlyBosnia, evo sta znaci imati nasu avio kompaniju. Sad barem drzava moze da spasi svoje drzavljane. Zamislite da su vasi najmiliji vako ostali u Italiji.
https://www.olx.ba/artikal/37535524/dezinfekcija-za-ruke/
Ako oni mogu iz Italije, na osnovu cega zabranjujete ostalima da izadu iz kuce? Ili ce mozda oni na 14 dna u karantin? Nista mi nije jasno.
Ovo bi nam mogao i biti kraj.
SJEDI DZESI, NI ZA DZESI NISI!!!
kad će avion iz spanije??? kakvi ste vi idioti pa da ocete crci političari. Nek sjedi u italiji dok ne prodje. sad svi ovde trebaju stradati zbog 100 ljudi koji se u shoppingu zadesio. fuuuj
Istina onu su gradzani BiH i vracaju se kuci, ali oni ce nazalost doprinijeti i pogorsanju situacije. Daj boze da grijesim.
ja debilnih komentara, sta da su vam unutra otac, mater itd. i druge zemlje vracaju svoje drzavljane i stavljaju ih u karantin.
šta vam je ljudi,moraš vratit svoje građane,šta da ste vi zaglavili.
A kad slijece avion iz Irana truba samo iz Italije da uvezemo koronu dajte tih aviona jos do 30tog kad se zatvara aerodrom nemojte skrtariti