Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Braniteljica Nožica je rekla da Alkalaj nije bio svjestan da je kršio propise, dodavši da je on završio mašinski fakultet i da nije stručan u svim oblastima." Tako mu i treba kad nije završio fakultet za ministra vanjskih poslova u BiH.
Je li ovo onaj sto je sopingiro po Italiji i kupovo pepeljare po 100 km...???
NJemu i brojnim kao on struka je LOPOVLUK.Ovo je ODOBRENA KOORDINIRANA ANARHIJA kruga lopovskog esnafa od kriminalaca,politicara,sudija i advokata nad obicnim smrtnicima.Redovno uz pljackanje izruguju i demokratiju i pravo---terorisu nam mozgove.Elem svakodnevno mole na kuku i motiku i traze guzici cepa.
Svakako ne treba zaboraviti ni blagajnika Ministarstva vanjskih poslova BiH koji je bez zastitara, nepropisno, isao podici 50.000 KM iz banke. Na putu mu je taj novac navodno ukraden. Cak i da jeste, on je kriv jer je isao bez zastitara. Trebao je odmah, kako zna i umije nadoknaditi taj novac Ministarstvu te krivicno odgovarati. A ovaj sadasnji ministar vanjskih poslova Josip Brkic (HDZ) poznat je po aferi "Talgo vozovi".
Ma da, "slučaj" od 13.000 KM...a ovamo milioni cure.
Da imam uticaj ja bi ga oslobodio svake odgovornosti.Balije uporno traze rijesenje svog problema u drugima poput Svena Joze, Dzure itd,itd, ko ih sisa treba ih sto vise svuci u ravan.
Naravno bit će oslobođen i izviniće mu se. Onda će on tražiti nadoknadu u lovi! U Federaciji je Sud pišurija, puste patku narod se uzjoguni a onda SVE ISPUŠE KAO BALON. Da je pravde u roku od 6 mjeseci bi se pohapsilo barem pola političara i dodijelilo 1500 godina robije. Od oduzete (a pokradene) imovine BiH bi se brzo oporavila. Ali, pusti snovi
...meščini naj­ebo haretov "pošteni jevrej".
Taman ga zaboravi, a vi ga iskopaste niodkuda
licemjerna advokatuša... kaze - "nije bio svjestan da krsi propise, on je zavrsio masinski fakultet". To se moze okarakterisati na milion nacina koji doticnom ne idu u korist. Npr. - zbog cega si prihvatio visoku funkciju za koju ocigledno nemas potrebnu fakultetsku naobrazbu, kamoli znanje? To si prihvatio usprskos tome sto si bio svjestan da u neznanju i nekompetentnosti mozes pociniti odredjeno nesavjesno djelo. Robija!