Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO STUDENTI NA ULICE.... VI STE NASA BUDUCNOST... BORITE SE...
Ovim potezom MONKS je samo sebi stavilo omcu oko vrata. Sutra rastereceni studenti ce im jebbati majku
Jos veci razlog da izade sto veci broj gradjana na proteste
tuzlaka ce biti sutra garantujem. A gledajte vi sarajlije sta ce te. Nemoj ko za JMBG da bude, tresla se gora rodio se ne mis nego mladunce misa, misic. U 12 pred zgrade vlade. I snimajte sta policija radi!
Nedo Bog, da nesto glume pa da u Sarajevu odgode mi ispit, peglam se za ovaj jedini, ja ga ne ponavljao sljedece godine !
Nek su ispiti odgodjeni :D
Toj djeci bi bilo bolje da poslušaju svoj zdrav razum i pridruže se demonstracijama, da konačno svi zbacimo ovo breme od političara i vlastodržaca s vrata! Samo naprijed, Tuzlo, cijeli svijet je uz tebe!
Apelirao bih ako se ikako moze izbjeci sukob na relaciji policija- gradjani. Drotovi su obicni svijet kao mi, rade za obicne male platice... Volio bih vidjeti kojeg politicara u domu zdravlja, u KUM-u u hitnoj... samo ne narod i ne drotove..
i meni zao murije. oni samo izvrsavaju naredjenja ovih sdp fašista. al vremenom ce i oni prelazit na stranu golorukih
pobuna je pocela ,a nijedna pobuna bez studenata nije uspjela. sada nemaju izgovor i ako se ne okupe ....;(
Svi na ulice!!!
drugim riječima "odgađamo vam rokove da možete na proteste" :D
http://www.youtube.com/watch?v=yzqTgUCBhR8
HAJMO STUDENTI!!!!!!!