Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji petak?
FADIL 💚💚💚💚💚💚💚
Poslije džumme
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za one sto misle da kineska vakcina ne valja a da je Pfizer jedino dobra vakcina... Kineska vakcina je sigurna za zdravlje covjeka jer se radi o klasicno razvijenoj vakcini. Pfizer vakcina je vakcina razvijena na novom principu i ta vakcina direktno utice na ljudski genom. Uopte nema istrazivanja niti je bilo vremena za istrazivanja kako ce ta vakcina uticati na buduca pokoljenja, kako ce uticati na druge bolesti, da li ce nam djeca biti mutanti...
Kojeg petka
Hajmo stoko navalite....ja od kineza ne bih čarape uzela
Kineska vakcina se pravi od mrtvih beba Ujgura!
A lijeci se tebi nije mjesto medju ljudima
@gooUser1618338570 Tu sam, među vama...
Sirotinjo, evo kcina i za vaske!
opet pranje para od strane Fadila i Sda nabavljaju Kineza Kojeg niko ne zeli !
nek Fadil Tati ubode Kineza !
Kinezi sami su priznali da im je vakcina 50 posto efikasna. Kinezi se pitali da pomješaju 'zapadne' vakcine s sinopharm da pojačaju djelovanje . Daj te vakcine dodikovim srbima.Dodik i Vučko vole kineze. Dodjeljuju državnim službam ekstra pare na račun 'skromnog' naroda.. Zašto se kradu pare, bilioni koje je narod uplatio u taksu kupujući neefikasne vakcine. Niko se neće osjećati ništa sigurnije sa kineskom. Uz to kinezi maltretiraju milione jer im na čelu piše muslim.
Koliko znam, EU ne priznaje Sinofarm.
Za dosadasnji rad Vlade trebalo bi ih sve redom krivicno goniti zbog ugrozavanja zdravlja i zivota gradjana.
Ja mislim da ce biti opsta navala na ove kineske vakcine :) :) :)
Ovakva vijest prije 4 mjeseca bi bila super vijest. Danas je ovakva vijest samo za sprdnju i podsmjeh.
25000 vakcinisanih ljudi je nista. Procentualno bas nista.
Super 500 000 nasih ce ostat u državi.
da je ovo vijest iz marta bila bi senzacija, danas je skoro pa nebitna