Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti ga na, pa mi HERCEGOVCI smo jos 1995 godine tvrdili da je VOSINGTONSKI SPORAZUM O FEDEACIJI BIH NELEGALAN, jer NAS HERČEGOVCE nitko nije pitao u svezi tog sporazuma. isto je tako i sa federalnom televizijom. TREBA POVUĆI POTPIS SA VQOSINGTONSKOG SPOQRAZUMA!JER OVA FEDERACIJA,KAKVA JE BOLJE DA E NEMA. ISTO TAKO I SA TELEVIZIJOM, treba je utulti,da nas HERCEGOVCE ne broja po svijetu. Dragi HERCEGQOVCI jučer ste u svezi otvaranja novog MALLA u ZAPADNOM MOSTARU mogli da procitate strasne uvrijede na račun nas HERCEGOVKI I HERCEGOVACA,i zato treba prepustiti HERCEGOVINU HERCEGOVCIMA I HERCEGOVKAMA
FTV ILI TI GA FUJTV....
FTV ima samo informativni program i nista drugo, a i to sluzi samo u sluzbu propagande SDP-a. FTV= Dnevnik i to je sve.
Iskreno mislim da FTV pretjeruje sa jezikom mržnje, nerealnim senzacionalizmom i konceptom dnevnika koji je toliko pristrasan i nerealnan da je postao negledljiv. Nekako i prihvatam da FTV naginje SDP-u, realno svaka stranka ovdje ima svoj TV kanal ali nacionalističke frustracije i ratnohuškački riječnik koji je očigledan u svakom dnevniku ne prihvatam i tražim kao građanin da se sa tim prestane.
@Sejo, @KIZA, E neka ste vi nama živi i zdravi. I malo živite, putujte, radujte se... Riješite se frustracija i slijepe mržnje. Vi zapravo mrzite sami sebe, i to je vaš najveći problem.
Sramotno je ovo što danas predstavlja FTV. To je leglo polupismenih poslušnika, probisvjeta I isfrustriranih, nerealizovanih umova. Kako na televiziji, tako I na radiju! Pogledajte na šta danas liči TV Dnevnik. Ili radio program kojega ne sluša ni 1 posto stanovništva zemlje. Šta je sa sportom? Obrazovnim programom I pričama \"s terena\"? Sve je to jedno veliko ništa I samo prilika navedenim psihodeličnim osobama da prosipaju svoje frustracije.
FTV ili D.J.SDP je jedno veliko SRANJE od televizije,pocevsi od repriza serija i partizanskih filmova,pa do dnevnika koji je postao stranacka hronika SDP.Tu mozemo saznati gdje je na putovanju mali staljin Lagumdzija,s kim kafu pije Niksic,kome je rodendan cestitao Damir Hadzic,kome Bakir danas placa novcem od preplate kaznu za klevetu,kome je juce nosio kisobran...Sportski program i ne postoji.Sve u svemu,jedno VELIKO NISTA.