Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte tako, pa mozda je covjek ipak nas. vidite da voli teorije zavjera i nije on kriv, sve su mu drugi nastimali. isti mi.
@Roko Ma sta nas ba Elvisnblamira,? izblamirani smo mi odavo, e eto ko nema bosanskih ciga djeparosa i ostalih nasih sanera po Evropi nego samo srbijanskih. I ko da oni na Zapadu prave razliku, svi smo mi za njih Jugosi ili balkanci A inace pune policijske kartoteke od trsta do hamburga, od Graca do Londona. Nasi hapci svojim herojskim djelima pronose slavu Bosne ponosne.
cig.ans-ka posla... fuj
Amra 25.03.2013. u 19:00 to su ti bošnjaci....na popisu svi bosanci i ništa drugo jer bošnje iliti mošnje su zlo ovog društva ------------------------------ Kobilo u.s;r;a;n;a radi se o ciganima iz Srbije, ukljucujuci i to kopile Hamidovica.
Ovo g.o.v.n.o cigansko je nanjelo toliko stete Bosni, a u opste nije iz Bosne nego iz Srbije. Gledao sam emisiju Francuza o njemu i bandi koja je krala u metrou u Parizu. Na desetine djevojcica, djecaka Roma, vecinom Srbijanaca (govore ekavski) je kralo po metrou u Parizu, otimali su tasne, djeparili, pa sta nisu radili, pariska policija je imala poseban odjel za njih, posto su djeca, morali su ih pustati nakon par sati, svako dijete koje su uhvatili u kradji, ovo djubre je poslalo, a na pitanje kako se zovu, odgovarali su Hamidovic iz Bosne i ako prema govoru, 100% se radi o Romima iz Srbije jer su svi govorili ekavski. Godinama ih pariska policija lovi, napravljeno je o njima desetine dokumentarnih emisija koje su prikazane na francuskim TV stanicama, blamirali su Bosnu maksimalno, a cak i nisu iz Bosne.
to su ti bošnjaci....na popisu svi bosanci i ništa drugo jer bošnje iliti mošnje su zlo ovog društva...
Na cehri se vidi da je kriv!
Treba firgu raskovat ko šupu...
Yebena ciganija, to bi samo kralo, zakljucati ga i izgubiti kljuc.
Kakva odvratna njuška... DA MI JE 5 MINUTA VLASTI DA TI JA POKAŽEM SVOJU DEMOKRATIJU M.Aj:k:_u Ti Ci.g.a.nsku J.eb.em"!!!
Po ocima mu se vidi da je lopov
Banditi i kriminalci. Eto to je to. Puna ih je Evropa i samo prose a nadglednih ih gleda iz mercedesa.
A na sudu ce izjavit da ima traume iz rata i izvuc se uz dvije godine uslovno
Hitler+e vrati se cifu+ti i firg+e ne mogu bez tebe!
prvi