Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad su nam sudije i tužioci, fakultete završili na renomiranim univerzitetima u Kiseljaku, Travniku i Srudulici Donjoj, gdje možeš past' jedino niz stepenice
Pa Tuzilastvo je realno najveci problem ove drzave. Da oni rade svoj posao manje bi bilo i korupcije i kradje, i nabadanja nozem...
Nemojte biti naivni pa misliti da je to slucajno ili neznanje neko, nista nije slucajno u ovoj drzavi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PROCESNE zakone dragi klitorixe, PROCESNE, a ne PROTESTNE.... XD
NE SAMO SUDIJE, OVDJE NIKO NIJE POLOŽIO AMA BAŠ NIŠTA OSIM LIČNOG BOGAĆENJA A NA RAČUN GLADNOG I BOLESNOG NARODA. ZNA TO NAROD I TE KAKO DOBRO ALI ILI JE TAJ ISTI NAROD RETARD ILI NAS VARAJU NA IZBORIMA.
***te hljeb imaju po 10000km platu a ne mogu zatvoriti obicnog kokosara hahahahah otvori se zemljo uzmi bosnu
Kad je sirotinju kazniti, onda se kratkim postupkom i nevjerovatnom učinkovitosti to riješi.
Jadni mi pored ovakvih sudija. Narode navalite u kriminal, sudije su na nasoj strani. Zivjeli lopovi i kriminalci u sudijskoj mantiji. Bravo za sudije. Jadan nama majka svima. Sad mi je jasno kako to da su mnogi nasi politicari umjesto u zatvoru, oni na slobodi i to na funkciji. Nemam rijeci.
e pos*****m se ja da izvinete na ovaj sud...Ako ti padne 11 presuda, onda je ocito da nemas blage veze ni ocemu..haj da je jedna ili 2, desi se, ali da ti obore svaku..Pa bolje sudije imam zimbabve...Imas jedan jedini zakon o krivicnom procesu, ako to nisi u stanju da znas, onda idi brate, nije ti mjesto u sudu. Nasim sudijama je izgleda najbitnija stvar da ti se svi ustanu, kad ulazis u sudnicu.
Smijurija od suda i države
klasika. oni koji su najplaceniji u drzavi najgore rade a to su politicari i govna iz pravosudnog sistema. nevjerovatno kako sva ta navedena govna, kad dobiju fotelju, sve uzmu kao privatnu svojinu pa tako sudije reaguju SAMO kad dirnes njihovo ili od njihovih bliznjih. za obican narod boli ih ona stvar, bas kao i politicare
Tužioci su tanki do zla-obrazovani ali nestručni. Kada se tome doda korupcija i partijska poslušnost onda je ukupno pravosuđe, dno - dna!
Radi sud dobro kad je u pitanju obicni drzavljanin sa dugom od prekrsaja od 100 markica,,,sud je najveci reketas covjecanstva..mada su optuzeni zeleni reketasi koji nikada nisu ufatili covjeka za rukav da mora uzet pozajmnicu
Sud i Tužilaštvo najveće zlo u našem društvu
Mozda da Dodik pocne sa spinovanjem kako je Sud BiH dobar, tek tad bi Bosnjaci poceli kriticki razmisljati o sudijama i tuziocima. Ovako i da su najgore sudije na svijetu, za njih su dobri sve dok je Dodik protiv.
samo serijat.. amin
nimalo
Rijec: protesne zakone iz clanka ne postoji, potrebno je zamijeniti rijecju: procesne zakone
Vstv za sve krivo!