Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To općenito treba ukinuti. Djecu izlažemo groznom stresu od petog razreda OŠ djecu pretvaramo u strojeve čiji je jedini cilj imati sve petice. Znanje na kraju nula. Ne može biti veće jer nastavnik informatike diktira teme koje je kopirao s Wikipedije.
@politbiro Kako je znanje nula ako ima sve petice? Ne ide, jednostavno... konstantno se narod nešto žali. Nauči dijete da je bitnija inteligencija od ocjena pa ćeš vidjeti napretka.
@politbiro zna li iko sta ce biti sa maturskim radovina u srednjim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A to prije korone nije stvarala pritisak i stres? Zanimljivo 🤔
@Madjionicar nazalost nas su nastavnici strasili i jos veci pravili pritisak nad nama 9. razred je cisto smece kao i eksterna matura samo se trosi vrijeme a nista ne uci posebno
Tek na online nastavi se vidi koliko su zapravo ‘nastavnici’ i ‘profesori’ tehnoloski neobrazovani
Nema vece sprdacine covjece...Polagao sam je u prvim godinama realizacije. 5 predmeta, 2 po izboru. Ucenici uspaniceni, nastavnici stvarali pritisak da se uci i priprema, islo se na nekakve pripreme vikendom. Na kraju najlosiji ucenici imali po 10 bodova iz svih predmeta osim matematike haha. Bilo je od 0 do 4 boda Jedino se to nije moglo prepisati
Jao, matura za osnovce. Bolesnici
bravo, jos jedna generacija idota hahaha
Online matura, SIMS, neka partijaju
Ne znam ni sto uopce idu kad je to period od dvije sedmice a zavrsni razrednji srednje skole su gotovi i prije ukidanja mjera..
Treba ih naučiti kako prevariti pokrasti itd pa da sutra budu politicari
I na kraju vise iz crtanog naucis nego iz kataloga eksterne mature pozz
pa da ali da li ce ovo pomoci ili odmoći za upis i srednuju,tj. to se tiče bodova?
Hoće li biti mature tj derneka gdje se omladina moze ponapijati i to
Zar su bitne ocjene? Bitno je koja si stranka!
Premijeru,zašto će se u idući ponedjeljak raditi online nastava u školama, kad je pravoslavni Vaskrs,a za katolički Uskrs u prošli ponedjeljak nije bilo nastave?
@MarasH02 Ne znam na kojoj planeti ti preživljavaš i preživaš ali i ptice već znaju da u ponedjeljak 20.4. nema nastave zbog Vaskrsa. Podvij rep i natrag u rupu!
@MarasH02 molim te da izbrises komentar jer nemoj pricat ono sto ne znas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovim mjerama su više naštetili nego što bi virus korona štete učinio, uključujući i funkcionisanje zdravstvenog sistema
Tako je, ionako nizasta ne sluzi