Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=42632
niše za konjernere su zaista potrebene citavoj opcini, gdje god ih je moguce staviti
Za cist grad i nase ulice! Dobar nacin da se zaustavi raznosenje smeca je izgradnja nisa za hajfise, a posebna prica je odrzavanje svih grobalja, nadam se da ce ne samo na podrucju Opcine Centar vec i u drugim opcinama ovakav projekat biti azurniji :)
Trebamo da odrzavamo svoju zajednicu cistu i urednu,svaku ulicu i sokak, a ove nise za hajfise su odlicno rjesenje da se smece ne raznosi po parkovima i ulicama.
najbolji načelnik !
najbolji načelnik !
potrebno je sve više niša za kontejnere zaista, mnogo ljepse izgleda
cista i lijepa opcina centar
Cistocu grada postaviti na prvo mjesto i to je sasvim dovoljno
Ovo nije trosak ovo je ulaganje u zdravo okruzenje svih nas.
Ispravan nacin da se otpad ne razbacuje na sve strane, a i urednije je.
A za svaku pohvalu je rad nacelnika, rad je izvanredan
Dakako da se radi, te naglasak se daje na ovako dobre projekte
U centru se stvarno osjeti da se radi i napreduje
Eh ovako stvarno su nam nise za hajfise potrebne i takodjer gradjani zele da se postave kante za smece na relaciji most suade dilberovic i skenderija