Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve po nazadnom dijelu Federacije :))))))) Kaznjava Allah smece Mosnjacko :) ) ) ) )
To da smo mi Mošnjaci, istina je imamo velike mošnje i pokazali smo ti to u prethodnom ratu kad smo se suprostavili JNA, 3 vojnoj sili u Europi. E sad, kako tebi dokazati kako smo bili na domak šeher Banja Luke 1995.godine i u tu smo poziciji došli taktički, hrabro, mudro, ali i jer imamo velike mošnje, mnoge se vojvode u Krajini smijeniše, pa ih čika Atif Dudaković krenu da protjeruje... E da li ti možeš shvatiti zašto tada se umiješa zapad, a ne onda kada vi udarite na goloruk i razoružan narod Srebrenice... Dakle jesmo i Bošnjaci i Mošnjaci brate !!!
Drago mi je Mosnjak moj :)))
"... proglaseno stanje prirodne i druge nepogode.", za ovu drugu je davno trbalo bit
Nadam se da će Čakvun brzo reagovati, samo da se Drinjača ne prelije u čaršiji...
Slabo se Bogu (Alahu)molite.Morate biti uporni,i vise se dragom Alahu moliti.Da vam da srece,para,i manje elementarne nepogode.Evo ja se molim Bogu svaki 35 godina,i u Crkvu idem svaki 35 godina.Pa nema poplave i problema.Ma ljudi samo kramp i lopata,nema nam druge.Samo nas rad,red,i disciplina moze pomoci.
Za ove kise su krivi SDA i Predsjednik Izetbegovic..