Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki iole dobronamjeran, pošten i vrijedan čovjek koji voli ovu državu i njene narode i nada se boljim vremenima, treba da glasa za ovog čovjeka Hadzikadica. Alternative nema! Sve ostalo smo više puta probali i vidjeli da ne valja.
ovo je najbitniji projekt od rata. prelaz preko kojeg prometuje najviše ljudi i vozila. ovo je trebalo davno napraviti. u svakom slučaju, svaka čast.
Dosada nikad nisam glasao evo prilike imamo pravog kandidata po mjeri svih gradjana,sretno Hadzikadicu
Moj izbor ce biti jedini uistinu nezavisni kandidat - Mirsad Hadzikadic. Za stranacke interese i marionete necu da glasam. #MH2018
Izbor: Hadžikadić. #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadzikadic u posjeti Stocu - https://bit.ly/2DiFbN4 Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #mislislisvojomglavom
Mjesto se po novom zakonu zove samo Gradiska
Na Index.hr, piše da ce ovaj most, sa sve dokumentacijom i pratecim zayebancijama, koštati 8mil €. Kako su naši došli do cifre od 11,6?!?!?
+ vikendice ... bazeni ... automobili ...
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pratite Facebook stranicu prof. Mirsada Hadžikadića i pomozite da se razbije medijska blokada! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
jos jedna lijepa slicica :)
Čekamo izjašnjenje Bošnjaka da li je to dobro za interes Bosne i Hercegovine, i da li će moći bh. kruzeri i tankeri da prođu ispod toga mosta. Jer ipak, pita se svaki seljak sa 3 razreda osnovne i 2 zuba u glavi, ne arhitekti, građevinari, zakonodavci, financijeri. Uvijek je važno šta dežurni seljober misli o svemu, jer njegove mišljenje je najvažnije.
glup si
@AhmetpasaKosaca Odakle tebi informacija da nema kruzera i tankera na rijekama? Ima i kruzera i tankera na rijekama, kao što ima i riječnih brodogradilišta. Naravno, u isto vrijeme ima i mostova preko rijeka koji moraju zadovoljavati određene standarde za odvijanje riječnog prometa. A jedino čega nema su nadripomorci iz Sarajeva da se suprotstave gradnji mostova i preko rijeka.
Kakve interese ima Hrvaska da se povezuje sa Posavinom iz koje su Srbi protjerali i pobili Bosanske Hrvate. ? Niđe veze ..!
Ne laži to je dogovor Srba i Mate Bobana kakvi istjerali
Ništa vam više ne vjerujem. Dionicu kod Pocitelja niste u stanju započeti a već 4 godine sve završeno oko financiranja i papirologije.
Hrvatska crce sve Bosance preusmjeriti u Bos.Gradisku, a nevda moraju placati skoro cijeli HR A3?
@Coin samo Gradiska
Jos samo da obavjeste Hrvatsku oni jos nisu saznali