Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da nema deklaracije koja moRe spasit manji BH entitet od kolapsa i definitivnog urušavanja koje je napravio nitko drugi nego nj.v. Milokrad Duduk . . . ! ! !
Eeeee, ko o nama odlučuje....
Ovo bi najpametnije bilo da dodze Dudko i podnese ostavku jer je inace genocidka u fazi raspadanja
Ovaj mali Erdoganov danas nesto ludji nego obicno... opet mu nestalo tableta.
Trazim Nagasakijev najnoviji profil po komentarima danima. Nidje nake odvaljene budaletine ni upola 😣
hvalis nam sfati nas
profil mu je prazan???
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
No nece ih biti sram da za ta cetiri sata prime platu. Fukara ka fukara.
@NevesinjskaPuska3. Bitan je eres, oni to sve za dobrobit naroda u njemu...
@domi Rijesio se narod i stoke mnogo krupnijeg zuba no sto je njihov. Polako.
Samo naprijed, nek vam Mile maze oci presudom Naseru i referendumima a jos malo slamu cete da ''pasete'' .
pa je li vas imalo stid ?????
Joj,joj šta rade ovi Srbi po Republici Srpskoj.. C,c,c,c,... A poturica niđe. NIĐE... Ma ko da ih nema. A ima poneki,nije da nema. No ga nekako ne tangiraju ovi Srbi.. Bruka.
ovako izgleda kad medjed hoce nesto rec
@vodenicar2. Nemoj i ti sad cjepidlaciti, oni da bi bili u mogucnosti doci do artikulisanih zvukova moraju skoro fakultet da zavrse... nije to ko kod nas, mi pravopis, gramatiku ucimo u kuci i do 6 godine je to savladano...
Koliku administraciju imamo, čovjek bi pomislio da se radi o svjetskoj Imperiji sa bezbroj finansijskih institucija i centara gdje se vrši kupoprodaja dionica i valuta.
Dajte im puške pa da se dogovore.
Jadni, slomise se radeci hahaha e svasta...
Narod u RS treba da shvati ako zeli bolji zivot da se okrene prema Zapadu i NATO. Slijepo pracenje Srbije i Rusko-Turske osovine znaci dalje zaostajanje i iseljavanje naroda prema zapadu bez obzira kojoj etno skupini pripadaju.