Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebote ko da su otvorili koridor 5c
Koldžo lopove.
Bravo, svidja mi se ovaj projekat i treba sto vise povrsina za zabavu malisana u ovom gradu praviti. Sve pohvale za opcinsku administraciju koja je planirala i realizirala ovaj projekat.
A nama Dzemala Bijedica oko 70 kurko izgleda betonirali 30 kvadrata pa šatro napravice nekad
Udruzenje nargila barova je ulozilo ostar protest zbog odvlacenja omladine
Jel' neki rad koji dinansira opština Novo Sarajevo, uvijek je Mibral Milana Brajovića izvođač.....ko će to ispitati?
A djeca od 3-5 godina nista a 😂
Mogu bar na ovim zvanicnim natpisima i tablama povesti malo računa o pismenosti. Nije namjenjeno nego namijenjeno. A cijeli natpis je nezgrapan, ko da su ga ova djeca sastavila.
A vidis da je kakav kreten pisao tu tablu, nije potrefio nista
Predizborna kampanja uveliko počela
Svaku veci grad u BIH a pogotovo van nje ima park za treniranje, za kalesteniku, vratila razboji itd. Samo mi i dalje forsiramo ove penzionerske sprave
jel moguce da svaki veci grad u BIH i mimo BIH ima park sa vratilom razbojem itd. Samo nas forsira ove penzo
Svaka čast Napravite na Alipašinu teren ovakav
Svaka čast Napravite na Alipašinu teren ovakav
BRAVO Nacelnice Koldzo sto gradis saobracajnice, vrtice i igralista za nasu djecu,tako se predano i odgovorno radi za opcinu Novo Sarajevo i za nasu BiH, pa sada vidimo da niko nije vise uradio od tebe. Sjecamo se dobro da je komplet opcina Novo Sarajevo potpuno bila razrusena, opljackana i unistena od strane srbogenocidassa koji su sve pocupali i odnijeli sa sobom, samo ostavili garez i pustos na Grbavici i Kovacicima. Sve je to SDA i nas Nacelnik Koldzo obnovili, izgradili, unaprijedili.
Jest lahko s vama umno ograničenima, čovjek se nigdje ne pojavi godinama pa onda napravi semafor i igralište i vi ga hvalite kao da je oslobodio Sarajevo.
za pohvalu, svaka cast
BRAVO SDA, BRAVO NEDZADE KOLDZO, tako se iskreno, konkretno, predano, planski i organizovano radi na unapredjenju opcine Novo Sarajevo, Kantona i drzave Bosne i Hercegovine, kako vi to radite i unapredjujete. Zato ste i dobili i dobit cete i na narednim izborima najvecu podrsku naroda i glasaca, pa ste ubjedljivo pobijedili i opet cete pobijediti, jer gradjani vide velike pomake i velike napore koje ulazete za poboljsanje zivljenja u Novom Sarajevu. Bravo i najljepse cestitke Nacelnice Koldzo.