Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljep potez njemaca. Oni su svoje zlocine priznali i za iste se pokajali. S ceznjom cekam dan kada ce Srbija i dio nase zemlje nastao na genocidu i zlocinu priznati svoju punu krivicu za stradanja Bosnjaka i Bosanskog naroda u cjelosti. Onda se moze ocekivati da ovakve vijesti dodju iz Banja Luke, Bjeljine, Uzica, Nisa i Beograda. Srbi - ugledajte se na Njemce. Samo tako mozemo svi zajedno naprijed.
Ja bih vodje onemogućio komentare da se ne bi javio neki "element" i počeo čisto iz provokacije nesto pljuvati. U svakom slučaju, najteže mi bude kada čujem ili pročitam frazu "Da se nikome i nikada više ne ponovi", a na našu veliku žalost, takve stvari se s vremena na vrijeme ponavljaju. Ništa kao čovječanstvo nismo naučili, ili nas je dnostavno nije ni briga. Ne znam, ali tužno i teško.