Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, dok nije bilo mosta, nije bilo ni kruzera. Trebate nam platiti za reklamu, jer sad se kapetani natječu tko će proći bliže, a da ne zadere most. Takozvani "Neumski izazov".
Ma neki mali Kruzerčić.
E moj Željko...
E moji nazisti, fasistiiii, blajburske kurvice hahaha sve sto u zivotu imate je taj most koji je na teritoriji BiH i repku koja je sastavljena od igraca koji su iz BiH i trener iz Livna, Rimac iz Livna hahahaha sta vi svoje imate aaaa?
Meni vala nije, moja su sva tri člana predsjedništva jer oni zajedno predstavljaju sve narode u BiH, pa sviđalo se to nekome ili ne.
Kad ispuste fekalije ima ribice da se pravo nahrane.
koji su glupani,dodzu ti 1000 de turista ostave love kud ce ti bolje od tog narod zivi,ma kakvo zagadzenje akvatoriuma
Nema nam druge vec na kruzer i u bili sivit. Bolje i to neg za svaki dokument moliti one u opstini i strepiti, moliti one u privredi na vlasti da ne propadne rasad, moliti one politicare na vrhu da smanje cijene prehrambenih proizvoda koje su skuplje nego u EU ili Americi cak, moliti vlast da rudarima vec jednom ustabili plate, da svake druge godine ne strajkuju, moliti politicare da se prestanu svadjati i urade makar nesto za narod osim prodavat narod gdje god stignu.
Paro Buthan landing 🤪
Pa taman dok dodju do sarajeva moraju nazad.Prodje izlet u voznji
Kako je ušao ispod mosta jedva nekako.
Do kad ostaje, da odem naparit' oči, malo
Kako Klix.ba doznaje turisti sa kruzera će tokom dana posjetiti Sarajevo, Mostar, Kravice i deltu Neretve Neće se vratiti do 20:00 nema šanse!!
Realno kakvi su i koliki kruzeri u Dubrovniku itd ovo je smijesno i jeftino . Selam
Valja nam sad graditi pristanište za kruzere. E jbg, zovi opet Arapa da uleti lovu. Dubai Zapadnog Balkana, auuuu
Cek malo, zar ne rekose da ne mogu kruzero ispod mosta?
Ne moze, ovaj je isao preko Svitave
Smeta mu Auspuh otišao Mato da ga skine maloprije
Pa gdje će drugo. Neće valjda na Vrelo Bosne.
Moli se vlasnik kruzera plave bjele boje sa registarskim tablicama B O L E T T E da pomjeri svoj kruzer!
ne prtavite spektakl od običnog broda.već prije njega jedan bio