Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi gotive u Neumu a Tegeltija levat na Maldive otišo
jeftinije prodjes na Maldivima nego u Neumu
Mi smo familijarno bili prvi put u Neumu ove godine zbog zatvorenih granica, i mogu vam reci da nam je super bilo :) Ljubazni ljudi, lijepo more, sve u svemu stvarno fino iskustvo :)
Sve je super u Neumu samo sto se kupanja tice imam osjecaj da plivam izmedju Breke i Kosevskog brda
Ma zaboli me uvo za Neumom i kanalizacijom
Sad lave, prostri peskir, namazi se kremom i lagano hvataj boju 😂😂😂 ili upalu pluca
Kakvu sezonu?
Nikad bolju sezonu nece imat neum kao ova 2020
Jedna rjec ---- K A T A S T R O F A
Nisam luda da dodjem u tu kanalizaciju od Neuma.. uzas.. Pa radije.cu u egipat ako treba
Ajoj pa ovo ko Cernobil zona..sve se raspada, padaju fasade sa "hotela" hahaha joj bosno moja doklen si dogurala i sta su ti uradili... Znaci horor slike!!!!!!
Sto je budala? Ako neko ima volju za nesto ne znaci da je lud. Pustite ljude da rade sta zele.
Klix pratio danas zelju protiv Neuma.. pa uspust obisli plazu.
Najbolje je u janunaru jer je tada najmanja gužva, može se fino iskupati kome naravno ne smeta hladnoća a da ti niko ne smeta i cijene su puno pristupačnije :)
Ovaj BulevarTužnihVrba je poremećen. Ne tražite dokaze da je poremećen jer za ono što je očigledno, dokazi nisu potrebni. On je mentalno poremećen i jednog dana će visiti na tužnoj vrbi. Obdukcija će pokazati da se objesio ili da ga je neko objesio. Nije bitno.
Oho, pocela predsezonska kampanja.... Sad ce jos malo poceti prica kako je COvid nestao na jadranu, kao i prosle godine.... Sve za lovu, pa neka i glava ide...
Izbrisite ovo da nam se ne smiju
za cijene u neumu i pojedinim jadranskim destinacijama fino odem u tusku
A ovo sa Sokoca pacijenti na ekskurziji😁