Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko smo kukali za taj most, kruzer ce najnormalnije proci. Ne znam sad da li ima neka pozadina...
U pitanju su pravne stvari niko nije branio da se most gradi, šta je problem sa granicom što je ne završe naši bajni zapadni susjedi?Imaš nadužu granicu sa susjedom a vazda bježiš od rješavanja iste hmmm most je ionako EU izgradila a ne hrvatska !
Nije poenta prolazak kruzera već balantno ne poštivanje međunarodnog zakona naših susjeda, inače poznatih izvoznika europskih vrijednosti™
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje je “pomorsko društvo” iz Sarajeva i Želimir Komšoglu koji su tvrdili da Hrvatska zatvara pristup BiH moru i huškali narod na Hrvate u Hrvatsku?
Odlicno za turizam u BiH, a i da se pokaze da nemamo stete od Peljeskog mosta, vec mozda i suprotno
Jedna obavijest za neupucene. Kruzeri u Split,Dubrovnik ili npr.Kotor ili Veneciju uplovljavaju uz pomoc pilota i tegljaca( remorkera). To su mrcine koje imaju ogranicene manevarske sposobnosti. Nema to veze sa peljeskim mostom i ostalim glupostima koje pojedinci izvaljuju. More u Neumu i okolo je plitko i muljevito. Brodovi sa vecim gazom bi se nasukali. Most je bas zbog toga mogao biti upola nizi ali ajde ispostovali smo zelje komsija.
A kad se sjetim kmecanja...ja mislio nece splav moci ispod Peljeskog proci
hvala vam Hrvati
Kako će bolan proći ovako silan? Još ispod mosta?
Citam ove idiote koji se bune sto je nasa drzava dizala frku oko toga mosta, budale kontaju da je dovoljno da brod prodje i da je prica s prolazom gotova. Ne nije, nasa zemlja trazi da se zvanicno kroz papire i dogovore Bosni omoguci prolaz brodova, kako to dolikuje svim ozbiljnim drzavama da se napravi dogovor kroz papire. Zato smo se i bunili. Hrvatska da je prijateljska zemlja bi pristala na takav dogovor odmah, jer to ne steti njenim interesima.
Nemoj poslije da kukate kad vam vodu u kanalu ugrije.
Kako simbolicno...Glavic kroz uski prolaz(most) ulazi u Neum(BIH)...
Kapetan Jozo Glavić
Ekološka katastrofa na pomolu.
Kapetan Glavić će ući sa zada u Neum.
Ja ne znam ko lajka ovakve "provale". I stari bi mi se vato za glavu
Dobrodosli u bosansko more! Hajmo docek nacelnice
Koliko se forsira ova vjest tačno bi su četvrtak svako živ trebao u Neum na doček.
Divno! ❤️