Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti sve trke i obustave saobračaja na potezu BAŠČARŠIJA- Č. VILA i obratno.
Free tip, stanovnici Opstine vrijednije od deset drugih, zasto se ne bunite ?! Idite do A.Skake, idite u Upravu grada Sarajeva, pisite ostre dopise nacelniku i gradonacelniku, pisite peticije. Pa dignite to lijeno dupe i ucinite nesto !
Netko je provalio da organiziranje utrka ne zahtijeva mnogo ulaganja, a skupljaju se poeni na dešavanja u gradu. Ogradiš i pustiš budale da trče. Veliki gradovi imaju jednu ili dvije utrke godišnje, Sarajevu je ovo 42. ove godine
Ma mrs na planinu na Igman pa gore trcite od jutra do sutra !!! Maltretirate radni narod i skolarce, studente. Dosta vise sa obustavama saobracaja. Treba Kantonalnim zakonom zabraniti !!! Svaka budala koja se sjeti da trci, moze zaustaviti saobracaj !
sve vam j vise !!!!!