Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadajmo se da Tihi nece tiho prepisati imovinu BiH na cetnicku rs kao sto to Dodik priprema. Nadajmo se da ce Tihi pomisliti na svoju djecu. Ako potpise to sto mu doticni pripremaju neka slobodno djeci trazi mjesta van sadasnjih granica BiH jer mu nece pomoci kooperativnost kao sto nije ni 92. To je samo nastavak a ciljevi su isti. Samo svi gradjani BiH moraju biti ravnopravni na cijeloj teritoriji sto za Bosnjake iHrvate rs nikada nece biti. Tihi molim te probudi se!
Tihic u sustini nema sta pregovarati sa nekim ko ne priznaje institucije BiH kao i visokog predstavnika.....
samo treba sacekati da se ponovo zarati, da krenu potoci krvi, sakati i obezglavljeni, plac djece, vrisak majki jer im na kucnom pragu zaklase i streljase djecu i muzeve. Samo ovaj put ce biti jos krvolcnije, i kopat ce se vece jame, ali ne samo u istocnoj Bosni, nego i diljem nam lijepe njihove, a nekad nase...poserem vam se u pricu....
Gospodin Tihic i Covic,ako svoju duznost obavljaju odgovorno i profesinalno,MORAJU bojkotovat sastanak prudske trojke bez obzira na posljedice.Bojkot bi bio samo posljedica Dodikove prijetnje,a cilj bojkota treba da bude zastita Visokog predstavnika i institucije OHR-a.Ukoliko pomenuta dvojica lidera e ne stave zastitu OHR-a i Visokog predstavnika , gradjani BIH mogu smatrati da su se pomenuta dvoica lidera stavila na stranu Milorada Dodika.Ako nista,gospoda Tihic i Covic,te i ostali lideri moraju reagovati i dati stav oko odrzavanja sastanka prudske trojke.Bilo bi neophodno nakon postupaka NSRS i njenog premijera zatraziti zescu reakciju MZ.Nakon prijetecih poruka od strane M.D. smatram da g.Tihicu i Covicu cak nije bezbjedno putovati u Banjaluku.Njegove poruke nas vracaju u l995
Ode da spasi svoga sefa, a da pogadjamo sta ce Tihic sada pokloniti? Hoce li Bosna prezivjeti Tihica? Sve vise sumnjam, mislim da ce je sahratiniti zauvijek.
Prudancite vi caci svom!! Tihomire ne pravi se mutav!!
DOBRODOSLI U SRPSKU BANJALUKU !
sam sebe predstavlja tj svoje licne interese. ima li Innformatora da nam kaze nesto vise o tome?
koga tihic predstavlja na tom skupu? srbe?
Ja ne mogu odlucivati sam o sudbini moga naroda. Ima skupstina i vrhovni sud na kojima se donose odluke o buducnosti.
Ako mu mode bas sad na noge i tako ga spasi opet, definitivno me vise SDA a ni ova zemlja ne ineteresuju. Nemoze Izetbegovis i ostali da se iza ugla nasladzuju time sad i moraju upozorit Tihica da ne pravi idiotsku i kardinalnu pogresku spasavajuci Dodika. Upravo obrnuto ako ne ode u ovakvoj situaciji pokazat ce politicku mudrost i vratitit samopouzdanje Bosancima i Hercegovcima. Pa zar nije ovo 2 situacija da ga Tihic spasava ..prva je bila kad ih Je dodik popiso u Mostaru i takodzer prvi put ga je spasio Silajdzic u \"reformi\" policije i ostavio ga u sedlu i plus dao mu policiju. Idioti.
Ode Tihic da spasava sefa.