Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li Bakir za svog mandata otvoriti i metar autoputa? Čak i retardirani Lagumdžija je nešto otvarao. Bakire ostani u Pakistanu i ne vraćaj se.
Hoce otvorice pred izbore 2018 godine da zamase oci narodu da SDA radi najbolje i da ZNA
da nema ovih zaostalih muslimana u bih, hrvati i srbi bi po razvoju pretekli mnoge članice eu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ide i bez akciza.....tornjaci gledajte i ucite...
Ide kad se hoće. A kad se neće onda se lako nadje razlog.
gdje ide??iz kukuruza u sumu ??hhhhjhh
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Treba pozdraviti bilo sta da se gradi u BiH🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
U RS se otvara dionica autoputa, a u Sarajevu nema ni vode. Neko Bosnjake ozbiljno zajebava da su bolji entitet. A bosnjacke ovce bleje li bleje, u hronicnoj potrebi da se brane i napadaju mrznjom nije im tesko povjerovati u to.
Sta ce im autoput za zaprezna kola? Pa jeftinije je potkovat konje da se kopita ne trose.
Svaka čast Milorade, ti si pravi i političar 'pair excellence' za ove zelene mutikaše. Jedini Bošnjak koji te je mogao staviti u mali džep, i tebe i Čovića više nije na sceni , a to je Njegovo Visočanstvo drug Zlatko Lagumdžija. Dakle narode šatro patriote BiH jedite, i iesti ćete govna zadugo, zadugo. Pa jah, autoptevi, termoei hidroelektrane, razvoj svih MZ-a, tako se to radi. Eh Milorade, da si kakav Mirsadorad..
Ili vodovod u Sarajevu ili autoput, nemere sve, ako budete tako nezahvalni necete dobit nista! Vas Bakir
poturice, gdje vam je nestalo 8,1 milijardi za autoceste. gradili ste džamije ili šta već, a sad ste se ufatili šuplje kao lako je po ravnici graditi. zašto onda niste napravili samo 5 kilometara autoceste od tog novca. vazda neki izgovori. tu ste najbolji.
@KineskiVolvoGeely Islamski centri, đamije za svaku familiju, teferić u potoćarima svake godine... jah...
http://poskok.info/wp/njemci-o-arapizaciji-slika-sarajeva-se-mijenja-oblikuju-je-religijska-uvjerenja-a-gradani-su-sve-zabrinutiji/
Lako je praviti autoput kroz njive,bez tunela,vijadukata i mostova,a ova trasa autoputa je ravna kao tepsija.Kroz federaciju je to dosta teze,jer trasa prolazi kroz planinska i brdovita podrucja,a to iziskuje vece troskove gradnje. Cak je i dosta jeftinije graditi u manjem entitetu,nego kroz federaciju. P.S Ne branim naše majmune,nego to su činjenice.
bla-bla-bla ... tako je jajo je. šta bi ljudi sad trebali tamo? možda kanale iskopati pa preko njih graditi mostove i viadukte. vi napravite umjesto zacrtanih 200 km samo 20 km, pa se javite.
@KineskiVolvoGeely Ove dionice auto puta kroz RS je kostao kao dva tunela: Kod Zenice Kod Tarcina Znas li koliko treba para za probijanje tunela Ivan prema Konjicu? Znas li koliko treba para za probijanje tunela kroz planinu Prenj prema mostaru? znas li koliko treba para za pravljenje vijadukata kod Pocitelja? Samo te tri stavke iziskuju 1 mlrd KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dudko kupio i odijelo da se razsepuri i zabali na bini
da nema ovih zaostalih muslimana u bih, hrvati i srbi bi po razvoju pretekli mnoge članice eu.
@KineskiVolvoGeely Hehe, smijesan si. Pa ta dionica po kilometru kosta manje nego parking na koridoru 5c! Smijesno je porediti dionice od 20mil. € po kilometru i dionice od 3 miliona € po kilometru.
Ako je suditi po komentarima Bosnje na aparatima.😂
@NevesinjskaPuska Ti upprno dokazujes koliko si glup. Prosjek autoceste po kilometru koridora 5c je 15 miliona €, a prosjek autoceste od Doboja do Prnjavora po kilometru je 3 miliona € ili ukratko ravnica brale. 10km ove autoceste kosta manje za 10 miliona € od 2 km autoceste Sarajevo - Tarcin.
@Roin Onoliki novac od akciza je prikupljen no gdje je otisao sokole? U autocestu Sarajevo - Tarcin nije sigurno.
Vidim bijednici se raduju, pa u Federaciji će biti otvoreno ok 30km pred izbore, radi se na tome, bijednici. Samo zenička zaobilaznica je duga 8km i možda skuplja od 30km izgrađenog u RS-u. Sve je to naša domovina BiH i treba da se radujemo gdje god da se pravi progres!
sta zna djikan oni vole da ih mile handri cisti mazohizam ;)))
Radove na zaobilaznici je pokrenuo SDP a to je bilo i nesjecam se vise kad. 8 km auto puta grade cijeli mandat. 8 km. I neće biti gotovo pazi sta ti kazem.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
10 km po 10 km pa cijeli autoput. Hvala bogu vise.
eto opet VUCKA kod MILETA da prohabere koju fasisticku..
ma to oni obezbjedjuju srpsku nejac da brze zbrise za beograd u buducnosti kad se prukurce:)))
Kolike su akcize u RS za auto put?
braca rusi placaju reko mile:)))