Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik neće dozvolit da se ukine ova praksa pomjeranja sata bez saglasnosti institucija u RS-u, Čović će tražiti da se uvede i treći put u godini pomjeranje vrena posebito u kantonima gdje su hrvati većina. Visoki predstavnik će na kraju izraziti do sada neviđenu i najdublju zabrinutost.
hahahahahahahahh do suza si me nasmijao.......hvala........
hahah, tako nekako...zato ljudi dizu sirdo i odlaze tamo gdje ce prestat da se mjenja vrijeme a budale ce se vodit za Dodicima, Bakirima i Covicima
Mi smo svoje vrijeme pomjerili 30 godina unazad i nikakvo pomjeranje kazaljki nam nece pomoci zdravstveno
Treba pitati EU, možemo li mi pomjeriti kalendar. Ma, udariti kontru, i samo mi mijenjati ljetno-zimsko! Taman smo se uhodali.
I meni vala paše da se pomjera...kada ustanem u 6 ujutro nemam pojma jel 22h ili 04h ujutro...neka ba svijetla...
Sto ne kazete zasto se pomjera sat: Dok sam radio kao baustelac u Njemackoj u ovo doba jesenje imali smo problem da krenemo kopati do gotovo 9 sati(izutra) jer se nije vidjelo dok se sat nije vratio na zimsko vrijeme, e tek tad smo mogli poceti na vrijeme lomiti ledja! Tad sam i provali zasto se pomijera sat. Samo da znate Svabi pase pomijeranje i uvijek ce se pomijerati, nas niko i nista i ne pita nista!
ovo nam je jedinstvna prilika bila da kažemo da se pomjeramo, samo nas zeza to što sad idemo nazad :)
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
smrklo se nama daaaaavno
Jedne godine vrli ministri SBK u Travniku su vratili sat a u Zdk nisu i isao sam busom u Vitez.Krenuli u 8 iz Zenice i stigli u Vitez u 7,20..Nabaviš dva ručna sata i to je to..ha ja.
Džuma je u 12 i tačka
Treba ostaviti ljetno tokom cijele godine.
Nek Evropa radi šta hoće. Mi samo prema naprijed trebamo gurati kazaljke. Prema nazad smo ih već suviše odgurali.
Slažem se da treba ukinuti pomjeranje. Volio gih da se ostavi ljetno vrijeme jer mi je nekako bolji osjećaj. Pitanje je samo koliko će vremena trebati u BiH da se tri hebena naroda dogovore da li će biti zimsko ili ljetno iki kako je to u nas možda pametnjakovići osmisle i neko treće međuvremensko računanje!? Živi bili pa vidjeli.
mrakaca u sest sati ujutru.....ne da mi se ustati iz kreveta.......pomjerajte
Da pomjere nedjelju na ponedeljak😂
cuti bolan .....ubicu te josh i mosh
Što bi rek'o Rambo: Ovdje se vrijeme računa unatrag i prostor se kida na tanke fete. I samo za sranya dovoljno prostora ima, na ovim prostorima...
ljetno vrijeme bi trebalo zadržati.