Zabava za najmlađe
0

U nedjelju novogodišnji koncert Jasne Zečirović Jacy

Sarajevo-x.com
Jacy i Tifa
Jacy i Tifa
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u nedjelju 1. januara s početkom u 17:00 sati biti izveden novogodišnji koncert za djecu na kojem će nastupiti dječija zvijezda Jasna Zečirović Jacy – internet djevojčica.

Jacy će večeras ispred BBI Centra na javnom dočeku Nove godine sa Tifom i njegovim bendom izvesti pjesmu Umro je najveći mrav, obradu pjesme Atomskog skloništa.

A, sutra će Jacy održati mini koncert na posebnoj sceni koja će biti postavljena ispred velike jelke na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu. Najmlađe, ali i one malo starije, očekuje izvrsna zabava uz fenomenalan nastup ove mlade muzičke zvijezde i njene prateće grupe, uz specijalne efekte. Uz to, onima koji budu najglasnije pjevali Djeda Mraz će podijeliti i paketiće.

Pridružite nam se na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu u nedjelju 1. januara 2012. godine, godine snova, na koncertu koji je poklon Sarajevo Holiday Marketa građanima i posjetiteljima Sarajeva za Novu godinu.

Jasna Zečirović Jacy rođena je 30. juna 1998. godine u Sarajevu, a od malih nogu iskazuje talent za scenski nastup. Krajem 2006. godine počinje se profesionalno baviti pjevanjem, dok se manekenstvom bavila tri godine, a jazz baletom dvije godine. Zahvaljujući talentu i napornom radu Jacy je samo za dvije godine u teen diskografiji postigla najveći uspjeh na ovim prostorima. Nastupala je na mnogim festivalima i manifestacijama za djecu i tinejdžere u Sarajevu, Osijeku, Zadru, Slavonskom Brodu, Zenici... Više informacija o Jacy dostupno je na web siteu http://jaci-internetdjevojcica.com.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web stranici www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.