Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas i mene zanima sta se desava sa ovim novcima koji se zaplijene nako neke ovakve ili slicne akcije ako iko zna odgovor bio bih zahvalan.
Rode se BiH multimilioneri preko noci. Pa sta mislite odakle nam 90 multimilionera i ovolika korupcija o kojoj cjeli svjet vristi preko 10 godina.
pa ja iima logike
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SAMO OBJESITI...MAMU VAM JE:::M USTA..ZAR JA PLAĆATI LEGALNO RADNIKE A NIKAD POSLA U DIREKCIJI CESTA NISAM MOGAO DOBITI RADI OVIH...SAMO STRIJELJAT...I TO KOD VJEČNE VATRE KAO OPEMENA BUDUĆIM NARAŠTAJIMA ŠTA NE SMIJU ČINITI OD DRUŠTVA...
Samo Hapsi to Aljosa ,zato te konaković proziva i onaj Latic ,I nikog drugim Dino Nezna ,Hapsi
Zašto ne stavite puno ime i prezime a ne samo inicijale kriminalaca iz akcije. Ko ih krije?
ma neki fini ljudi
sve SDA ljudi.Bakirova SDA je nastala na haramu i lopovluku
Daj imena sta je problem
sto Samo inicijali ,padne neko sa panjem trave puno ime i prezime gdje zivi skim se druzi ,gjde izlazi ,joj kurcevih akcija
haman svi iz SDA, de nek pretresu bakira.
EURE PODIJELITI KORISNICIMA NAMA NAČI NA KLIXU JER SMO KOKUZI SA BIROA NAČI MOŽE I U MARKAMA.
Sve ce to biti opet po starom uhvati izmjeri uslikaj se i pusti.Eh jedino ako su se zamjerili kome iz vrha
Da bi ova Bagra maznula sto vise para,zablokirano pola grada 2godine,za 800 metara jada od ceste, Aferim Bakire ,Aferim IZ za ovakve projekte !!!
Poznati slogan SDA: Mi gradimo za Vas samo za 3% !!!
I T.T. je vidjen sa njima, ali je 5 minuta prije akcije otisao sa P.M., ako treba mogu i svjedociti.
110 hiljada, sad koliko od toga eura a kolko marki, nisam shvatio?
klix istrazivacko novinarstvo
Eure jos nisu prebrojali khm!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada ce na red doci pranje novca kroz autoputeve? Smije li SIPA to pokrenuti? Tenderi, debljina, sirina, kvaliete, ko je dobio ugradnju rasvjete???