Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej Dodo. Show me show me show me how you do that trick.
כסף על הראש, שיני זהב, משקולות עופרת סביב הרגליים.
Prisjećam se često emitovanog dokumentarnog filma \"Apocalypse\" gdje se svjesno plasira cionistička propaganda u stilu \"kako u trećem rajhu sitni kriminalci zlostavljaju nas jevreje\". Pitam se, imaju li te riječi skriveno (podsvjesno) značenje u stilu \"pa mi jevreji smo krupni kriminalci, pa želimo privilegovan tretman\".
... prisjetimo se da je Finciju presuđena mnogo veća finansijska svota nego Sejdiću ... jel to slučajnost ???
Kako ovaj Dodik podcijenuje svoj narod. U istocnom Sarajevu prica kako je Bosnjacima najbolje da odustanu od BIH a sa druge strane podrzava rad MVP-a koji je pred VE rekao da ce Dejton biti popravljen.
Bilo je i vrijeme vise. Implementirajte konacno odluku Sejdic-Finci da nam moze stupidi na snagu Sporazum o Stabilizaciji i Pridruzivanju, i da konacno mozemo podnijeti kredibilnu aplikaciju za clanstvo u EU!
1 covjek 1 glas nije u interesu ni srba ni hrvata. Experiment je izveo sdp sa clanom predsjednistva iz reda hrvatskog naroda. Zna se sta se dobilo