Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEKULARISTI HAJTE,NA SPAVANJE.
A gdje ste bili sve ove godine do sad? Cao raja, vidimo se na rocistu! SDP rules!
Znači sad će sami sebe hvatati, tužiti i suditi ....( HAHAHAHA, ako ih ne sakriju \" matične države\" -Hrvatska, Srbija i valjda Turska ) Možda je došlo vrijeme da se ostvari ona bosanska kletva - Da Bog da se o sebi zabavili !
DEMOKRATIJA VLADAVINA NARODA-PO ISLAMU VLAST PRIPADA ALLAHU. ..
SEKULARIZAM OBEZGLAVIZAM,STA POSLIJE TOGA TUGA I JAD.
Cuj vi cete da se obracunate sa korupcijom, pa da vas nje bilo ne bi bilo ni korupcije, samo vi propadnite pa ce nama svima biti bolje...
SVAKA CAST! POZDRAV!
@malac Kenjac ta ti je dobra! Pozdrav
Hahahahahhaahahhahahahahahahahaha............................Ovo je vic godine, ne mogu da vjerujem da još imaju obraza lagati, ovo je banda neviđena. I još kad počnu da pričaju o vjeri i sl., Bog pobiježe iz džamije kad u nju dodju Mali Alija, Kenjac, Sadiković.....žalosno. Bandooooo!!!
Bice valjda bolje
koje budale Boze dragi, sta oni provaljivaju
definitivno provala godine
obracun sa korupcijom?? hahaha allahu dragu pomozi... lopvluk vam je u krvi i korjenima.. Bosna + sandzak+ kosovo
Pa prvo onda morate raspustiti stranku ako cemo tako! NAROD ZNA da kad krene doktoru da mora ponijeti plavu kovertu NAROD ZNA da je 90% doktora u SDA NAROD ZNA da u BHTelekomu ne mogu dobiti posao ako nisu ZELENI NAROD ZNA da ste vi najvise krivi za KORUPCIJU NAROD ZNA sve to i NAROD ce da vas kazni na izborima!!
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHHAHHAHAHAHAHHHAAAA, oii, braco mila, umrijecu od smijeha....